Jelenthet terhességet ez az lh teszt? +kép
Sziasztok!
Ma reggel készítettem ezt az ovulációs tesztet,első vizeletből,bár tudom,hogy délután lenne célszerű ovu szempontból. A reggeli hőm 37,3 fok kb egy hete,akkor volt a peteérésem,tehát 7.dpo-n vagyok ma. Szerintetek jelezhet ez esetben terhességet? Hcg tesztet még nem csinálnék,10 nap van a mensiig.
Kicsit előbb volt peteérésem,nem pont félidőben :)
Amúgy köszi az infót , hasznos volt :)
Köszi Lányok...leírom kicsit részletesebben a történetemet.
Május 6.án volt meg utoljára a menzeszem,6-7nap helyett 2 nap barnázásom volt...azóta figyeltem magam ovu teszttel is, de hcg tesztem halvány pozi lett,voltam orvosnál 6 mm-es felritkulást látott most csütörtökön,véleménye szerint nem terhesség (bár kételkedtem az alaposságában) és meg kell , hogy jöjjön időben a mensim,majd ez kiürül belőlem-állította. Peteérésem ovu teszt szerint egy hete volt...viszont azóta ilyeneket tesztelek mint a képen...jövő héten jutok csak el másik orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!