Ha ápr.26-án voltunk együtt, már kimutatná a teszt a terhességet?
ápr.26-án voltunk legelőször együtt a menses után.Peteérésem elvileg pont akkor volt.Ma kellett volna megjönnie,de azt tudni kell,hogy nekem nagyon rendszertelen a menstruációm.
Ha sikerült a baba,kimutatná már a teszt?
Egyébként tegnaptól fáj a 2 mellbimbóm ha hozzáérek pl zuhanyzásnál,öltözésnél,napok óta görcsölget a hasam,sokszor járok pisilni,állandóan ennék,tiszta ragya a fejem....
Persze lehet hogy egyáltalán nincs ezeknek köze a terhességhez,csak már "bebeszélem" magamnak....de szerintetek esélyes?A mellbimbóim soha nem szoktak egyébként fájni.
köszönöm! :)
Akkor leghamarabb pénteken tesztelhetek ezek szerint :)
Ezt a tüneteket meg akkor nem tudom hova rakni...lehet meg fog jönni,és amiatt...nem tudom,mert ilyen tüneteim nem szoktak soha lenni előtte,a görcsölést leszámitva.
Na majd akkor kiderül :)
A luteális fázis 13-15 nap (átlag 14) egészséges, normál esetben! Ezt figyelembe véve elég valószínűtlen, hogy neked 26-án lett volna ovulációd, ha ma kellett volna megjönnie!
Inkább 19-20 tájára valószínűsíthető.
köszönöm!
Lehet hogy valószinűtlen,de valószinű akkor volt,mivel 25,26,27-én volt nyúlós tojásfehérjés nyákom,ezért gondolom hogy akkor.A menzeszemet pedig az utolsóhoz viszonyitottam,hogy legutóbb 4-én jött meg.De előtte kimaradt másfél hónapot,ezért irtam hogy rendszertelen nálam a menstruáció.
Kiváncsiságból csináltam egy tesztet mert volt itthon még 2,de természetesen totál negativ.Ha hétvégéig nem jönne meg,péntek-szombat körül megcsinálom a másikat is.
oké :)
Eddig még nem jött meg,de erre nem "alapozok",mivel volt olyan hogy majdnem 2 hónap kimaradt....
Holnap csinálok egy tesztet,ha az is negativ,akkor nagyon nem reménykedek már....majd következő hónapban hátha....
Drukkolok neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!