Ha ápr.26-án voltunk együtt, már kimutatná a teszt a terhességet?
ápr.26-án voltunk legelőször együtt a menses után.Peteérésem elvileg pont akkor volt.Ma kellett volna megjönnie,de azt tudni kell,hogy nekem nagyon rendszertelen a menstruációm.
Ha sikerült a baba,kimutatná már a teszt?
Egyébként tegnaptól fáj a 2 mellbimbóm ha hozzáérek pl zuhanyzásnál,öltözésnél,napok óta görcsölget a hasam,sokszor járok pisilni,állandóan ennék,tiszta ragya a fejem....
Persze lehet hogy egyáltalán nincs ezeknek köze a terhességhez,csak már "bebeszélem" magamnak....de szerintetek esélyes?A mellbimbóim soha nem szoktak egyébként fájni.
drukkolok hogy neked pozitiv legyen! :)
Még maradt 1 tesztem,jövőhéten megcsinálom ha addig nem jönne meg.
bár úgy lenne....
Azért mertem tesztelni,mert azt irták sokan az oldalon,hogy a 14.naptól már kimutatja elvileg.Sőt,van akinek a 10.napon is már pozitiv volt.
Nnna, nem bírtam magammal, vettem a dm-ben egy predictor early tesztet...az van ráírva, hogy a nemvárt előtt 4 nappal 99%-ban kimutatja..negativ lett.
Most olvastam utána, hogy kinek hogy vált be, nem sok jót írnak erről a tesztről..szóval még van remény ugye? ezt ne vegyem 100%-nak?
szerintem ezt ne vedd biztosra!Pár nap múlva tesztelj újra!
Én x-epilt vettem.A fiamnál is ezt vettem anno.
jól vagyok köszi,kicsit csalódott,de egy picit még bizakodok,hátha... :)
A tüneteim nagyja megmaradt még mindig,a cici érzékenység,pisilés,állandó evés,de a görcsölés,szurkálás már elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!