Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan segíthetnék a szervezet...

Hogyan segíthetnék a szervezetemen, hogy minél hamarabb babás legyek?

Figyelt kérdés
Sziaztok már féléve probálkozunk a párommal ,de még nem sikerült a baba :( Rendszertelen a mensim a doki szerint ez nem probléma.... Vagy csak kakil az egészre. Mondtam neki hogy mia helyzet de nem mondott semmi csak azt hogy próbálkozunk . Azt szeretném tőletek kérdezni hogy a cickafark teát mikor kell elkezdeni inni ? Ma jött meg nekem akkor ma már ihatom ? És meddig igyam? A palástfűvet a peteérés után igyam ?? és azt meddig ?? Kérlek segítsetek a válaszotokkal . Folsavat is szedek már lassan 1hónapja.
2014. máj. 22. 14:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
a hőmérőzésen túl vagytok már? nekem is rendszertelen de úgy két hónap alatt sikerült.
2014. máj. 22. 14:44
 2/15 anonim ***** válasza:

Te, mi lenne, ha nem növényeket préselnél és innál, hanem orvost váltanál? Te is tudod, hogy az ilyen vudu dolgok nem használnak, bár placebo-nak jók!

Válts orvost, aki felír gyógyszert, hogy stabilizálja a menzeszed, és ha ez sikerült, jöhet a baba. Esetleg az új, felelősségteljes dokid elküld más vizsgálatokra is, pl. IR-re, mert annak a jele is lehet ez:)

2014. máj. 22. 14:46
 3/15 A kérdező kommentje:
A hőmérőzést azért nem csinálom,mert össze vissza kellek a munkám miatt és nem tudnám állandóan abba az időbe mérni reggelente.
2014. máj. 22. 14:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Már 3dik orvosnál voltam . És mind azt mondta hogy fölösleges vizsgálatra mennem mert még csak félév telt el és túl fiatal vagyok ahhoz hogy ne sikerüljön. 25 éves vagyok és azt mondták hogy egészséges vagyok oda lent peteérésem is van . De szerintem kevés a nyákom hogy a baba betudjon ágyazódni.
2014. máj. 22. 14:49
 5/15 A kérdező kommentje:
NEM HISZEM HOGY ODA LENT BETEG LENNÉK MERT MEGVIZSGÁLTAK ÉS AZT MONDTÁK HOGY ODALENT MINDEN A HELYÉN VAN EGÉSZSÉGES VAGYOK.
2014. máj. 22. 14:55
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem is rendszertelen volt, volt hogy akár két hónapig sem jött meg és nekem is azt mondták, hogy semmi gond.

Én mondjuk kipróbáltam ezeket a teákat és működött, megjött normális időre.

mikor elmúlik a menstruációd teljesen akkor kell inni 14 napig aztán palástfű teát. Így normálisabb időre jött meg nekem :)

Amúgy nem is kellett sokat várni a babára, hamar terhes lettem, szóval az az össze vissza mensturálás nem biztos hogy gond.

Sok orvos szerintem úgy van vele, hogy előbb legyen spontán terhesség, mert lehet semmi gond nincs, ha kapnál gyógyszereket stb akkor sem lennél azonnal terhes. Akinek lombikkal van babája annak sem biztos, hgoy az első volt sikeres. Tehát jogos hogy nem azonnal tömnek gyógyszerrel, pláne lehet tök fölösleges lenne.

Ritka amúgy hogy valaki az első hónapban terhes lesz, de egy éven belül azért ha nincs semmi gond már lehet baba.

Ha hosszú ideje próbálkoztok akkor válts dokit, és vizsgáljon ki titeket.

2014. máj. 22. 14:56
 7/15 anonim ***** válasza:

Ja azt meg felejtsd el hogy azért nem tapad meg mert kevés a nyákod...... ne ilyennel foglalkozz.Szexlejetek gyakran, aktus után, gyertyaállás, ezzel tudsz segíteni, de az önmegfigyeléssel inkább ártasz mint használsz, nagyon rágörcsölsz és sose lesz baba.

Az is lehet hogy a párodnál van a gond, ha veled annyira minden rendben van. Nem mindig a nőnél van a bibi.

2014. máj. 22. 14:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Oh, 4 külön orvosi papírom van arról, hogy "odalent egészséges vagyok". Ehhez képest volt egy közel 8 centis petefészek cisztám és inzulinrezisztens vagyok. Keress olyan orvost, aki nem a korod után ítélkezik, hanem tudja is, mi a dolga!
2014. máj. 22. 14:59
 9/15 A kérdező kommentje:

Most meg próbálom majd a palástfűteát.

És próbálkozunk . köszönöm a válaszotokat .

És inkább gyógynővény teákat iszok mint hogy fogázásgátlóval állítsam be a mensimet és úgy járjak mint a barátnőm hogy a gyógyszertől nem lehetett gyereke. És az egyik ismerősömnek meg méhnyakrákja lett de szerencsére leküzdötte és minden rendben vele.

2014. máj. 22. 15:01
 10/15 anonim ***** válasza:

És a barátnőd nem gondolt arra, hogy abbahagyja a fogamzásgátlót, és akkor teherbe tudna esni?:D Hahaha

IR-t vérből nézik, vérvételen voltál?

2014. máj. 22. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!