Hogyan segíthetnék a szervezetemen, hogy minél hamarabb babás legyek?
Te, mi lenne, ha nem növényeket préselnél és innál, hanem orvost váltanál? Te is tudod, hogy az ilyen vudu dolgok nem használnak, bár placebo-nak jók!
Válts orvost, aki felír gyógyszert, hogy stabilizálja a menzeszed, és ha ez sikerült, jöhet a baba. Esetleg az új, felelősségteljes dokid elküld más vizsgálatokra is, pl. IR-re, mert annak a jele is lehet ez:)
Nekem is rendszertelen volt, volt hogy akár két hónapig sem jött meg és nekem is azt mondták, hogy semmi gond.
Én mondjuk kipróbáltam ezeket a teákat és működött, megjött normális időre.
mikor elmúlik a menstruációd teljesen akkor kell inni 14 napig aztán palástfű teát. Így normálisabb időre jött meg nekem :)
Amúgy nem is kellett sokat várni a babára, hamar terhes lettem, szóval az az össze vissza mensturálás nem biztos hogy gond.
Sok orvos szerintem úgy van vele, hogy előbb legyen spontán terhesség, mert lehet semmi gond nincs, ha kapnál gyógyszereket stb akkor sem lennél azonnal terhes. Akinek lombikkal van babája annak sem biztos, hgoy az első volt sikeres. Tehát jogos hogy nem azonnal tömnek gyógyszerrel, pláne lehet tök fölösleges lenne.
Ritka amúgy hogy valaki az első hónapban terhes lesz, de egy éven belül azért ha nincs semmi gond már lehet baba.
Ha hosszú ideje próbálkoztok akkor válts dokit, és vizsgáljon ki titeket.
Ja azt meg felejtsd el hogy azért nem tapad meg mert kevés a nyákod...... ne ilyennel foglalkozz.Szexlejetek gyakran, aktus után, gyertyaállás, ezzel tudsz segíteni, de az önmegfigyeléssel inkább ártasz mint használsz, nagyon rágörcsölsz és sose lesz baba.
Az is lehet hogy a párodnál van a gond, ha veled annyira minden rendben van. Nem mindig a nőnél van a bibi.
Most meg próbálom majd a palástfűteát.
És próbálkozunk . köszönöm a válaszotokat .
És inkább gyógynővény teákat iszok mint hogy fogázásgátlóval állítsam be a mensimet és úgy járjak mint a barátnőm hogy a gyógyszertől nem lehetett gyereke. És az egyik ismerősömnek meg méhnyakrákja lett de szerencsére leküzdötte és minden rendben vele.
És a barátnőd nem gondolt arra, hogy abbahagyja a fogamzásgátlót, és akkor teherbe tudna esni?:D Hahaha
IR-t vérből nézik, vérvételen voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!