Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Logikus, hogy minél vastagabb...

Logikus, hogy minél vastagabb a méhnyálkahártya, annál fájdalmasabb, és annál több a menses?

Figyelt kérdés
Mivel a méhnyálkahártya válik le menstruáció közben,ezért hogyha sikerülne megvastagítanom a mnyh-at,(pl:e-vitaminnal) akkor onnan tudnám,h sikerrel jártam,hogy erősebb a mensesem? mert pl:napi 2 betét elég,és alig van v.mi..és max 3napig van kevés vér,utána meg csak itt-ott...illetve sokx voltam ultrahangon ciszta miatt,és ott mindig 3mm-vastag a méhnyálkahártyám...szeretnénk lassan babót,és sztem ezért nem jön össze...
2014. márc. 12. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Különösebben nem jártam utána témának, de nekem mióta az eszemet tudom 3-4 naposak a vérzéseim, és napi szinten bőven elég egyetlen betét, olyan kevés a mennyisége. Mégis első éles hónapban megfogat a lányunk. Szóval szerintem a vérzés mennyiségéből nem lehet ilyenekre következtetni...

Megjegyzem édesanyámnak is ilyenek voltak a vérzései, mi ketten pikk-pakk összejöttünk tesómmal, a kisöcsénk pedig spirál mellett fogant...

Szóval nem gondolnám, hogy a vérzés mennyisége befolyással van a történetre...de persze lehet hogy tévedek :)

2014. márc. 12. 19:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Én nem a mensesemből kombinálok,ultrahang is igazolta,hogy vékony a méhnyálkahártyám,ezt szeretném vastagítani...Viszont évek óta nem védekezünk,egyszer lettem terhes,de sajnos elvetéltem..de nem akarok még kivizsgálásokra járni,azt majd ha nagyon muszály,csak akkor!
2014. márc. 12. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, értem, hogy hogy gondolod, de én meg azt írtam, hogy nekünk családilag ilyenek a ciklusok, mégis gond nélkül teherbe estünk, tehát én úgy gondolom, hogy a nyálkahártya vastagsága és a mensi mennyisége nem áll egyen arányosságban egymással. Szóval szerintem nem elehet lemérni a vér mennyiségén, hogy sikerült-e vastagítani...
2014. márc. 12. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon vastag a nyálkahártyám. Mikor megvan a havim, akkor nem vér folyik belőlem, hanem a nyálkahártya csusszan ki darabokban. Az első nap az, amikor nagyon erősen megvan. A második nap gyengébb, és utána 3 nap pecsételős vérzés.(Bocsi, a megfogalmazásért.)De nem görcsölök egy kicsit sem.

Én méhpempővel "vastagítok". :)

2014. márc. 12. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
E vitaminnal is lehet vastagítani
2014. márc. 12. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én fogamzásgatló tabit szedek, alig pár mm a nyálkahártyám, mégis 4 napos, nagyon sok és erős görcsös menstruációm van. Lehet kivétel vagyok, mert én a peteérést is megérzem nagyon tabi mellett is. "Sajnos" a testem ennyire érzekeny a hormonváltozásokra. S
2014. márc. 13. 07:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem.Tehát akkor nem fogom "házilag" megtudni,h vastagodhatott-e...de azért elkezdem az e vitamint,napi 400 mg-ot,és a párom is.Valakinek használt már? :-)
2014. márc. 15. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!