Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mivel lehet a méhnyálkahártyát...

Mivel lehet a méhnyálkahártyát gyorsan megnövelni?

Figyelt kérdés

2014. márc. 10. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:

e vitamin+c-vitamin+málnalevél tea+inofolic.

De azt tudd, hogy ha túlnöveled a petesejt nem tud majd megtapadni benne, szóval én doki nélkül nem csinálnám, mert több kárt tehetsz.

2014. márc. 10. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
méhpempő
2014. márc. 11. 08:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Másfél hónapja szedem a méhpempőt,inositolt,barátcserjét...Semmi hatása.Régen e-vitamint szedtem,annak se volt hatása.

Köszi az eddigi válaszokat.

2014. márc. 11. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy egyáltalán kell, és ha igen hogy nincs hatása? mert te nem látsz magadba, doki tudja hüvelyi uh-val megnézni.
2014. márc. 11. 21:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Valószínű azért mert az ultrahangon mutatta az orvos...Nem csap az ember a hasára ilyenkor és találja ki,magamba meg nem látok.Tehát orvos nézett meg és innen tudom!
2014. márc. 12. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor a dokit kérdezd, mivel lehet, mert sok lehetőség van.Biztosabb, ha a szakember javasol, mint itt mi látatlanban.

A tea is olyan dolog, hogy ciklust boríthat, ha érzékeny a szervezeted.

2014. márc. 12. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!