Normális, ha missed ab után szeretnék minél hamarabb ismét teherbe esni?
Gratulálok nektek, remélem nekem is hamar fog sikerülni.
A második terhesség aminek missed ab lett a vége, kiderült nálatok, hogy mi miatt volt.
1-es vagyok, elmentünk utána mindenféle vizsgálatra, de sajnos nem tudták megmondani mi volt az oka.Az első babával szedtem magzatvédő vitamint, ott nem volt gond, valamiért a másodiknál erre nem figyeltem, úgy voltam vele, hogy egészséges vagyok, nem lehet gond, hát mégis lett, következő próbálkozásnál már szinte a missed ab után elkezdtem szedni, megint nem volt semmi gond, de ez sem biztosíték semmire, csak a lelkemnek könnyebb volt, hogy én mindent megtettem. Most várom a harmadik babánkat, ismét szedem a vitamint, és most sincs gond, bár az elején volt egy kis vérzésem, de azt nem tudták mitől volt, mondjuk attól függetlenül nagyon megijedtem tőle,de szerencsére minden rendben van.
28 hkm
Szia!
A barátnőm első babával járt így sajnos, most szeptemberben. 6 hét kihagyást mondott neki a doki, utána újra gőzerő!
Neki valószínűleg ikrek lettek volna, a 7 héten bevérzett, ott mehetett el az első és a 12. héten a második.
Most kezdték újra a próbálkozást, állítólag ilyenkor nagyobb az esély!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!