Első inszemre készülünk. Nehéz fizikai munkát végzek rengeteg stresszel. El kellene majd mennem betegállományba? Munkahelyemen nem tudják, hogy Kaáliba járunk. Ti hogy oldanátok meg?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 16:15
1/4 anonim válasza:
Nem ezen fog múlni! Menj el szépen dolgozni, ne gondolj az inszemre, ne kattanj, stresszelj rá és sikerülni fog!
2/4 anonim válasza:
Menj el táppénzre. Én már túl vagyok egy inszenem és a beavatkozás után az orvos mondta is, hogy nehéz fizikai munkát, emelgetést ne végezzek. Én egy irodában ücsörgök egész nap, de mégis elmentem táppénzre. Ennyit csak megér nem??
3/4 anonim válasza:
Én otthon rágtam a körmöm és idegeskedtem, ahelyett, hogy eltereltem volna a figyelmem. Nem is sikerült.
4/4 anonim válasza:
Én jártam dolgozni, de nekem nem kell fizikai munkát végeznem, és nem is stresszeltem. Tanító nő vagyok.
A dokid mit javasol? Tudtommal ezek na tényezők nem tesznek jót a teherbe esésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!