Vannak itt iszonyú "termékeny" nők? Vagy ismertek ilyet?
7-es vagyok.
Anyum a mai napig mondogatja h barcsak elajandekozhatna ezt a "kepesseget".
En nem tartom atoknak, orulok neki hiszen soha nem kellett kuszkodnem a gyerekekekert. Egy anyuci csoport tagja vagyok ahol sokat beszelgetunk egymassal, tanacsokat adunk stb. Ott rengeteg anyuka van akiknek nehezen jott ossze es a masodik babaval is kuszkodnek. Homerozes, gorbek keszitese stb. En ebbe belebolondulnek. Aldom az eget azert h ilyen konnyen tudok teherbe esni.
Neked is kivanom h minel hamarabb anya lehess. Ne add fel. :-)
Én is 3* voltam terhes. Mindhárom elsőre sikerült, viszont a második terhességem sajnos vetéléssel végződött:(
A férjem rám néz, én meg terhes leszek. Na jó, ez persze nem így van. Egyébként szerintem inkább áldás, borzasztó lehet hónapokat, éveket várni!!
De kérdező, arra nem gondolsz, hogy ehhez egy pár/férj/pasi is kell? Lehet, hogy azok extrém potensek és bárkit felcsinálnának a világon, csak épp velünk akarnak gyereket?:)
Szerintem nem biztos, hogy ezek a nők (vagyis mi) extrém termékenyek vagyunk, csak átlagosak, és a pasijaink a tökjók!:)
Ezt nem alapján lehetne megállapítani, hiszen a pasi adja az Y-t (szóval akkor ledominálja a tiedet, ha fiút nemz), ezért szokták mondani, hogy a pasik lányt csinálnak, a férfiak fiút.:D (én még nem tudom a 2. baba nemét, az első meg elment, szóval nem tudok érdemben nyilatkozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!