Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak itt iszonyú "termékeny"...

Vannak itt iszonyú "termékeny" nők? Vagy ismertek ilyet?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy mondjuk azonnal az első védekezés nélküli szexnél teherbe esett az illető és mondjuk a következő babánál is valahogy így volt. Tehát olyan, akinek abszolút nem kellett "próbálkoznia" mert szinte olyan hamar és természetesen azonnal megtörtént a megtermékenyülés, hogy az szinte próbálkozásnak sem nevezhető? Esetleg akik megszakításos közösülés alatt lettek terhesek, vagy fogamzásgátló mellett?

2014. máj. 21. 13:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem "csak" egy gyerekem van, de ő az első hónapban sikerült. Szerintem azon a napon, amikor próbálkozni kezdtünk. :) Ahogy írod, most már inkább "átok"-nak érzem, mert több gyereket nem szeretnék, szóval eléggé félek, hogy becsúszik. Védekezünk is rendesen! :)
2014. máj. 21. 14:43
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

7-es vagyok.

Anyum a mai napig mondogatja h barcsak elajandekozhatna ezt a "kepesseget".

En nem tartom atoknak, orulok neki hiszen soha nem kellett kuszkodnem a gyerekekekert. Egy anyuci csoport tagja vagyok ahol sokat beszelgetunk egymassal, tanacsokat adunk stb. Ott rengeteg anyuka van akiknek nehezen jott ossze es a masodik babaval is kuszkodnek. Homerozes, gorbek keszitese stb. En ebbe belebolondulnek. Aldom az eget azert h ilyen konnyen tudok teherbe esni.

Neked is kivanom h minel hamarabb anya lehess. Ne add fel. :-)

2014. máj. 21. 15:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, jó nektek :) mi már 1 éve várjuk a csodád. és igen körülöttem is sok olyan anyuka van akinek elsőre összejött, nem csak az első de még a második is.
2014. máj. 21. 17:29
 14/19 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon jó nektek lányok! :)) Köszönöm a biztatást, remélem összejön nekünk is hamarosan! :)
2014. máj. 21. 18:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy elterveztük, első próbálkozós hónapban megfogant a kisfiam. Én áldásként tekintek RÁ, mert ismerek 1-2 nőt, aki évekig várt mire megfogant a gyereke. Olyan hihetetlen ajándék Ő, amit nem is tudom, mivel érdemeltem ki. Nagyon-nagyon szeretem, vigyázok rá, így tudom meghálálni a Jóistennek, hogy rám bízta Őt. Imádkozom azokért is, akik nagyon vágynak már hasonló áldásra, hogy átélhessék ezt az érzést.
2014. máj. 21. 19:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Èpp ugyan úgy vagyok, mint a kedves utolsó vàlaszoló. Nekünk Kicsi Lànykàt adott a Jóisten. :-) Minden gyermekre vàgyó Nõnek kívànom a legjobbakat!
2014. máj. 21. 21:31
 17/19 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, vki elmondana mi a problemaja a valaszommal?
2014. máj. 21. 22:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is 3* voltam terhes. Mindhárom elsőre sikerült, viszont a második terhességem sajnos vetéléssel végződött:(

A férjem rám néz, én meg terhes leszek. Na jó, ez persze nem így van. Egyébként szerintem inkább áldás, borzasztó lehet hónapokat, éveket várni!!

2014. máj. 22. 08:20
 19/19 anonim ***** válasza:

De kérdező, arra nem gondolsz, hogy ehhez egy pár/férj/pasi is kell? Lehet, hogy azok extrém potensek és bárkit felcsinálnának a világon, csak épp velünk akarnak gyereket?:)

Szerintem nem biztos, hogy ezek a nők (vagyis mi) extrém termékenyek vagyunk, csak átlagosak, és a pasijaink a tökjók!:)

Ezt nem alapján lehetne megállapítani, hiszen a pasi adja az Y-t (szóval akkor ledominálja a tiedet, ha fiút nemz), ezért szokták mondani, hogy a pasik lányt csinálnak, a férfiak fiút.:D (én még nem tudom a 2. baba nemét, az első meg elment, szóval nem tudok érdemben nyilatkozni)

2014. máj. 22. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!