Vannak itt iszonyú "termékeny" nők? Vagy ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy mondjuk azonnal az első védekezés nélküli szexnél teherbe esett az illető és mondjuk a következő babánál is valahogy így volt. Tehát olyan, akinek abszolút nem kellett "próbálkoznia" mert szinte olyan hamar és természetesen azonnal megtörtént a megtermékenyülés, hogy az szinte próbálkozásnak sem nevezhető? Esetleg akik megszakításos közösülés alatt lettek terhesek, vagy fogamzásgátló mellett?
Én négyszer voltam várandós az első ciklusban. Négyeskét sajnos elvesztettük, most újra próbálkozunk. Ezúttal elsőre biztosan nem sikerült, a többit még meglátjuk. Miért kérded?
2014. máj. 21. 13:05
2/19 anonim válasza:
A férjemmel a 3. babánkat várjuk, az első véletlenül jött össze, 2-3x elfelejtettem bevenni a tabit abban a hónapban...
A másodikat tudatosan terveztük, 2 hónap alatt megfogant mindenféle számolgatás nélkül, a harmadik is tudatos tervezés, őt sajnos elvesztettük, de szintén a második hónapban összejött... Most várjuk családunk legkisebb tagját aki az első hónapban összejött, mindössze 2 együttlétből ami nem is középidőben volt... :)
Szóval mi nagyon kompatibilisek vagyunk, ezért a 3. után elköttetem magam, mert tuti jönne a következő is... :)
2014. máj. 21. 13:05
3/19 anonim válasza:
Én konkrétan 5X estem elsőre teherbe, de sajna amilyen könnyen jön, olyan könnyen el is vetélek. Eddig egy élő gyerekem van és egy születik hamarosan.
2014. máj. 21. 13:07
4/19 anonim válasza:
Mindhárom gyerekem a legelső védekezés nélküli ciklusban fogant.
2014. máj. 21. 13:15
5/19 anonim válasza:
Én kétszer estem teherbe elsőre tervezetten és egyszer spirál mellett, úgy, hogy az nem mozdult el.
2014. máj. 21. 13:17
6/19 anonim válasza:
A barátnőm mindkétszer egy-egy kiszakadt gumi miatt lett terhes. Ráadásul mindkettő első aktusok egyike volt, tehát nem száz alkalomból egy az arány. Ő azt mondta, hogy akkor is terhes lesz, ha megfújja a szél.
2014. máj. 21. 13:28
7/19 anonim válasza:
Anyum 4x volt terhes abbol 1 volt tervezett ami elso honapban osszejott a tobbi becsuszott.
Nekem az elso terhessegem ugy fogant h gumival vedekeztunk, kiszakadt, bevettem a 72 oras tabit de megis teherbe estem, masodszor tervezett volt, az is elsore sikerult.
2014. máj. 21. 13:29
8/19 A kérdező kommentje:
Húú csajok, milyen irigykedve olvashatják most ezeket a sorokat a nehezen teherbe eső nők!! Köztük sajnos én is ilyen vagyok :( Egyébként csak kíváncsiságból kérdeztem :) Inkább áldásnak, vagy "átoknak" tekintitek egyébként? Az átok persze nem a szó szoros értelmében :)
2014. máj. 21. 13:33
9/19 anonim válasza:
Első baba: hüvelygyűrű+antibiotikum (de már vége volt 3 hete a kúrámnak), első együttlétből, 44 kg-osra lefogyva, egy másik kontinensen nyaralva, mandulagyulladással: baba. (elvetéltem vele)
Fél évvel később, óvszerrel védekezve, egy nap alatt 3 együttléttel, nem szakadt el, nem volt régi, végig rajta volt: baba 2.0:)
2014. máj. 21. 14:28
10/19 anonim válasza:
Szerintem a fenti valaszok nem altalanosak, hiszen atlag 7 honapig probalkoznak a magyar parok. Eppen csak az iszonyu termekenyek valaszoltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!