Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak itt iszonyú "termékeny"...

Vannak itt iszonyú "termékeny" nők? Vagy ismertek ilyet?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy mondjuk azonnal az első védekezés nélküli szexnél teherbe esett az illető és mondjuk a következő babánál is valahogy így volt. Tehát olyan, akinek abszolút nem kellett "próbálkoznia" mert szinte olyan hamar és természetesen azonnal megtörtént a megtermékenyülés, hogy az szinte próbálkozásnak sem nevezhető? Esetleg akik megszakításos közösülés alatt lettek terhesek, vagy fogamzásgátló mellett?

2014. máj. 21. 13:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
Én négyszer voltam várandós az első ciklusban. Négyeskét sajnos elvesztettük, most újra próbálkozunk. Ezúttal elsőre biztosan nem sikerült, a többit még meglátjuk. Miért kérded?
2014. máj. 21. 13:05
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

A férjemmel a 3. babánkat várjuk, az első véletlenül jött össze, 2-3x elfelejtettem bevenni a tabit abban a hónapban...

A másodikat tudatosan terveztük, 2 hónap alatt megfogant mindenféle számolgatás nélkül, a harmadik is tudatos tervezés, őt sajnos elvesztettük, de szintén a második hónapban összejött... Most várjuk családunk legkisebb tagját aki az első hónapban összejött, mindössze 2 együttlétből ami nem is középidőben volt... :)

Szóval mi nagyon kompatibilisek vagyunk, ezért a 3. után elköttetem magam, mert tuti jönne a következő is... :)

2014. máj. 21. 13:05
 3/19 anonim ***** válasza:
71%
Én konkrétan 5X estem elsőre teherbe, de sajna amilyen könnyen jön, olyan könnyen el is vetélek. Eddig egy élő gyerekem van és egy születik hamarosan.
2014. máj. 21. 13:07
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Mindhárom gyerekem a legelső védekezés nélküli ciklusban fogant.
2014. máj. 21. 13:15
 5/19 anonim ***** válasza:
68%
Én kétszer estem teherbe elsőre tervezetten és egyszer spirál mellett, úgy, hogy az nem mozdult el.
2014. máj. 21. 13:17
 6/19 anonim ***** válasza:
27%
A barátnőm mindkétszer egy-egy kiszakadt gumi miatt lett terhes. Ráadásul mindkettő első aktusok egyike volt, tehát nem száz alkalomból egy az arány. Ő azt mondta, hogy akkor is terhes lesz, ha megfújja a szél.
2014. máj. 21. 13:28
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyum 4x volt terhes abbol 1 volt tervezett ami elso honapban osszejott a tobbi becsuszott.

Nekem az elso terhessegem ugy fogant h gumival vedekeztunk, kiszakadt, bevettem a 72 oras tabit de megis teherbe estem, masodszor tervezett volt, az is elsore sikerult.

2014. máj. 21. 13:29
 8/19 A kérdező kommentje:
Húú csajok, milyen irigykedve olvashatják most ezeket a sorokat a nehezen teherbe eső nők!! Köztük sajnos én is ilyen vagyok :( Egyébként csak kíváncsiságból kérdeztem :) Inkább áldásnak, vagy "átoknak" tekintitek egyébként? Az átok persze nem a szó szoros értelmében :)
2014. máj. 21. 13:33
 9/19 anonim ***** válasza:

Első baba: hüvelygyűrű+antibiotikum (de már vége volt 3 hete a kúrámnak), első együttlétből, 44 kg-osra lefogyva, egy másik kontinensen nyaralva, mandulagyulladással: baba. (elvetéltem vele)

Fél évvel később, óvszerrel védekezve, egy nap alatt 3 együttléttel, nem szakadt el, nem volt régi, végig rajta volt: baba 2.0:)

2014. máj. 21. 14:28
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a fenti valaszok nem altalanosak, hiszen atlag 7 honapig probalkoznak a magyar parok. Eppen csak az iszonyu termekenyek valaszoltak.
2014. máj. 21. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!