Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretnénk babát a...

Nagyon szeretnénk babát a párommal. Ha a termékeny napokon együtt vagyunk tényleg növeljök a baba esélyét?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mindig van esély a teherbeesésre. Mi szeretnénk növelni ennek esélyét...a termékeny időszakban megpróbálunk együtt lenni, vagyis mindig odafigyelünk a megfelelő időzítésre ezután. Persze nem csak azért vagyunk együtt, hogy összejöjjön a baba, de mindketten nagyon szeretnénk már.

Azt szeretném kérdezni, hogy akik így próbálkoztak mennyi idő múlva sikerült? Tudom ez is sok tényezőtől függ, de akkor is ad némi információt...

Köszönöm!

2014. márc. 3. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel teherbe csak peteérés által lehet esni, célszerű a ciklus felénél 2naponta együtt lenni. Változó, van akinek egyből sikerül van akinek évek alatt se.
2014. márc. 3. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Most ez a kérdés komoly???

CSAK a termékeny időszakban tudsz teherbe esni.

De ne terv szerint szeretkezzetek, hanem normálisan, ahogy szokás, naponta többször, vagy 2-3 naponta, ahogy a ti étvágyatok megkívánja.

2014. márc. 3. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom mi a norma, de mi mindennap csináltuk a termékeny időszakban és sikerült :)

Drukkolok neked :)

2014. márc. 3. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Eegészséges pároknál peteéréskor való együttléböl kb 20% az esély a terhességre! A magyar teherbeesési átlag a 4 hónap! Egyébként csak peteéréskor lehet teherbeesni és az átlag havi 1- szer van vagy egyszer sem! Ritka azért az extra peteérés! Sokan évekig védekeznek naptármodszerrel sikeresen! De az tény hogy aki nagyon nem akár még /már babát annak jobb vigyázni még ha minimális is az esély a terhességre!
2014. márc. 3. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Én megpróbálok a kérdésedre válaszolni.

Az elso babanak elso hónapban megfogant.(26napos ciklusoknal levontam 14napot,es a 10-12.napon egyutt voltunk,persze nem csak akkor abban a hónapban)

következő baba 11honap utan sikerult,pedig akkor is figyeltuk a termékeny napokat.

Sok sikert!

2014. márc. 4. 13:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 4. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!