Ha éreztem a peteérést, és pont előtte és utána voltunk együtt, akkor jól csináltuk? Lehet baba?
A következő ciklus előtti 14. napon, ahogy a nagykönyvben meg van írva, éreztem a bal oldali petefészkem táján nyomásszerű fájdalmat egy teljes napig. A férjemmel pont a fájdalom jelentkezése előtt és után voltunk együtt.
Jól csináltuk? Lehet így babánk?
Tudom, jó lett volna, ha a peteérés előtt 2-3 nappal is együtt vagyunk, de már nem emlékszem, együtt voltunk-e... És félek, nem, csak korábban.
Attól még sikerülhetett a baba?
Köszönöm a válaszokat, de a lényeggel kapcsolatban nem lettem okosabb. Az lenne a lényeg, hogy a fájdalom a peteérést jelzi-e, és így jókor voltunk-e együtt?
Ugyanis azt nem tudom, hogy a fájdalom mit is jelent pontosan. A peteérést? Vagy a tüszőrepedést? Pont akkor érik a pete, mikor fájdalom van? Vagy utána fog megérni?
Ezek érdekelnének.
Ha tényleg a peteérést érezted, akkor jókor voltatok együtt. Sok sikert kívánok!
Én is nagyon akartam, hogy összejöjjön, ezért mindent bevetettünk. Elsőre sikerült.
Kedves utolsó: 32 naposak, és a 18. napon éreztem a fájdalmat szombat délutántól vasárnap délutánig. És pont szombat délelőtt és vasárnap este tudtunk együtt lenni a férjemmel.
Én is nagyon bizakodó vagyok most :) Remélem, sikerül.
De szombat délelőtt előtt is voltatok együtt, nem?
A vasárnapi aktusból már nem biztos, hogy összejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!