Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Ti beültettetnétek...

Lombikosok! Ti beültettetnétek elsőre 3-at? Többi lent!

Figyelt kérdés

Leszívás után ma hívtak hogy 3 petesejt termékenyült meg, kettő visszahelyezését vettük tervbe, de most megfordult a fejemben, hogy egyet nem éri meg lefagyasztatni. Első lombik lesz. Ti bevállalnátok 3-at egyszerre?

Szívem szerint bevállalnám, de mivel még első lombik a doki 2-őt javasolt, igaz akkor még nem sejtettük, hogy 3 marad meg. Megéri lefagyasztatni egyet? Mert ugye nem biztos , hogy kiolvasztásnál meg fog maradni.Légy szíves segítsetek, bár tudom ezt nekünk kell eldönteni.

2014. máj. 17. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! 8-as/10-es vagyok! Mi újság van Nálatok? :)
2014. jún. 2. 18:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Szia! Sajnos tegnap kiderült, nem sikerült. :(

Most teljesen el vagyok keseredve. :( Ebben bíztam nagyon. Csak telnek az évek és nem történik semmi. Sajnos kitudja megint mikor mehetünk legközelebb. A doki szerint minimum 4 hónap. Majd írj, hogy veletek miujság! Kíváncsi vagyok! :) Remélem nagyobb szerencsével jártok majd! Megkérdezhetem hová jártok?

2014. jún. 4. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
:( Nagyon sajnálom és biztos vagyok benne, hogy szörnyű érzés lehet. Az unokatestvérem felesége is már többször élte át ezt a kudarcot, amit most Te érzel. Ők is több inszemen és 1 lombikon vannak túl, na de inkább magamról nyilatkozok... Nagyon együtt érzek, azt hiszem, ezt csak azok a nők tudják átérezni, akik régóta várják a csodát, ami másoknak megadatik! Ez így elég igazsgátalan, de muszáj elfogadni és továbblépni. Most még nagyon nehéz lehet Neked, de tovább kell lépni!!! Én azt tudom javasolni, hogy éldd meg azt, amit most érzel. Sírj és tombolj, törj össze pár tányérat, aztán lépj tovább és csak előre nézz! Minden rossz időszaknak vége lesz egyszer és ott lesz Nektek is a szép pici babátok! Még picit várni kell, mire én is tudok valamit mesélni. Mi Tapolcára járunk és június végén megyünk még csak az összegzésre, hogy hogyan tovább. Ti hova jártok?
2014. jún. 4. 14:52
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem könnyű, de igyekszem előre nézni, hiszen ezen már változtatni úgy sem tudok. :(

Mi Miskolcra járunk, viszont a lombikot magát Debrecenben csinálják csak, így oda kellett menni. Bízom benne, hogy legközelebb sikerül majd. Remélem nektek is hamar eljön az idő! :) Nem könnyű, de megéri majd! :)

2014. jún. 6. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!