Lombikosok! Ti beültettetnétek elsőre 3-at? Többi lent!
Leszívás után ma hívtak hogy 3 petesejt termékenyült meg, kettő visszahelyezését vettük tervbe, de most megfordult a fejemben, hogy egyet nem éri meg lefagyasztatni. Első lombik lesz. Ti bevállalnátok 3-at egyszerre?
Szívem szerint bevállalnám, de mivel még első lombik a doki 2-őt javasolt, igaz akkor még nem sejtettük, hogy 3 marad meg. Megéri lefagyasztatni egyet? Mert ugye nem biztos , hogy kiolvasztásnál meg fog maradni.Légy szíves segítsetek, bár tudom ezt nekünk kell eldönteni.
Szia! Sajnos tegnap kiderült, nem sikerült. :(
Most teljesen el vagyok keseredve. :( Ebben bíztam nagyon. Csak telnek az évek és nem történik semmi. Sajnos kitudja megint mikor mehetünk legközelebb. A doki szerint minimum 4 hónap. Majd írj, hogy veletek miujság! Kíváncsi vagyok! :) Remélem nagyobb szerencsével jártok majd! Megkérdezhetem hová jártok?
Nem könnyű, de igyekszem előre nézni, hiszen ezen már változtatni úgy sem tudok. :(
Mi Miskolcra járunk, viszont a lombikot magát Debrecenben csinálják csak, így oda kellett menni. Bízom benne, hogy legközelebb sikerül majd. Remélem nektek is hamar eljön az idő! :) Nem könnyű, de megéri majd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!