Lombikosok! Aki hasonló cipőben jár, tudna válaszolni?
Nemrég tudtam meg, hogy egyik petevezetékem sem átjárható.
Jövő hónap végén megyünk a Kaáli intézetbe.
A kérdésem csupán annyi, hogy akinek szintén nem volt átjárható egyik petevezetéke sem, neki megpróbálták megnyitni? Tudom, hogy az orvos elmond mindent, csak nagyon foglalkoztat ez a kérdés.
Köszönöm
Nekem sem volt átjárható egyik sem, de a saját dokim (nem a meddőségis) laparoszkopiaval műtött. Átjárható lett, de megis lombik lett a vége (mas miatt).
De lehet, azert nem műtöttek meg, mert igy rögtön lombikkal kezdetek majd, es kihagyja az inszeminaciokat
Sziasztok!
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
Én is nagyon szeretném megúszni azt, hogy megpróbálják kinyitni.
Remélem mi is lombikozhatunk egyből.
Szia! Köszönöm a válaszod! A Kaàli intezetbe fogunk járni. Nem semmi, hogy spontán terhes lettél! Gratulálok neked a babàidhoz!:-) Milyen mellékhatástòl szenvedsz, ha megkèrdezhetem?
2 éve várunk már babàra,de félek, hogy a korom miatt megpróbálják megnyitni. Még csak 24 vagyok, pàrom viszont 37. Jó lenne már valami fejlemény, nem csak ez a sok vizsgálat!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!