Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Aki hasonló...

Lombikosok! Aki hasonló cipőben jár, tudna válaszolni?

Figyelt kérdés

Nemrég tudtam meg, hogy egyik petevezetékem sem átjárható.

Jövő hónap végén megyünk a Kaáli intézetbe.

A kérdésem csupán annyi, hogy akinek szintén nem volt átjárható egyik petevezetéke sem, neki megpróbálták megnyitni? Tudom, hogy az orvos elmond mindent, csak nagyon foglalkoztat ez a kérdés.

Köszönöm

2014. ápr. 18. 08:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt átjárható egyik sem, de a saját dokim (nem a meddőségis) laparoszkopiaval műtött. Átjárható lett, de megis lombik lett a vége (mas miatt).

De lehet, azert nem műtöttek meg, mert igy rögtön lombikkal kezdetek majd, es kihagyja az inszeminaciokat

2014. ápr. 18. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, én is így vagyok, mi nem próbálkoztunk vele, egyből lombikoztunk.
2014. ápr. 18. 10:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a gyors válaszokat! :)

Én is nagyon szeretném megúszni azt, hogy megpróbálják kinyitni.

Remélem mi is lombikozhatunk egyből.

2014. ápr. 18. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt átjárható egyik sem de nekem próbálták nyitni nem lehetett. Nekem is volt lombikom és sikerült is és utána spontán terhes lettem. Ki akarták venni az elzáródott petevezetőket de nem engedtem aminek most már örülök. Van ahol kérik a laporoszkópos műtétet lombik előtt én a Forgács Intézetbe jártam. Ha úgy ítéli meg az orvos akkor megpróbálják megnyitni. Ha sikerül az sokkal jobb mint azt a sok hormont kapni a lombikkezelés alatt persze tudom, hogy ez a várakozás szörnyű. Azért írom ezt mert nekem lettek mellékhatásai a hormonkezeléseknek, amit most viselek és nem éppen kellemes. Drukkolok neked nagyon.
2014. ápr. 18. 15:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm a válaszod! A Kaàli intezetbe fogunk járni. Nem semmi, hogy spontán terhes lettél! Gratulálok neked a babàidhoz!:-) Milyen mellékhatástòl szenvedsz, ha megkèrdezhetem?

2 éve várunk már babàra,de félek, hogy a korom miatt megpróbálják megnyitni. Még csak 24 vagyok, pàrom viszont 37. Jó lenne már valami fejlemény, nem csak ez a sok vizsgálat!:(

2014. ápr. 18. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!