Miért tesztelnek az emberek a menzeszük előtt? Teljesen naiv kíváncsisággal kérdezem, nem pedig rosszindulatból!
"Könyörgöm, igenis helyben hat, nem a gyomron keresztül szívódik fel, hanem a kvázi a szaporítószervnél, azaz HELYBEN és ennek köszönhetően azonnal a véráramba kerül."
Ne haragudj, most amiért nem voltál arrogáns és bunkó (mi van?), ezért én is intelligensen válaszolok. Valóban, félreérthettem azt, amit írtatok/írtál. A helyben hat számomra a Pharmatexet jelenti. A Nuvaringre nem szokás azt mondani, hogy helyben hat.
Nem tudtam, hogy te úgy értelmezed, hogy ha valami nem a gyomorban szívódik fel, az helyben hat. Azt gondoltam, azt jelenti a helyben hat, hogy nem kerül a véráramba. Minden magyar tanár velem van ebben a kérdésben egyébként, de ezzel most ne törődj!!!
Utolsó, nagyon köszönöm, hogy kiálltál mellettem, bár én tudtam, hogy igazat mondtam. Nekem volt bioszom egész gimi 3.-ig, lehet a "helyben felszívódós" még a gimi szót se hallotta:D
Egyébként az ilyesmire mondják, hogy ne szólj hozzá semmihez, mert a hülyék is kedvet kapnak hozzászólni.:D Ja, és ők hangosabbak lesznek nálunk:D
De miért venne valaki 30 db tesztet? az eleve arra készül, hogy 30 hónapig nem esik teherbe? Nem is értem. Vagy havonta eljátszik 30 db-ot, minden napra egy mese- jelleggel?:D
Mintha vetetnének az emberrel 15 évre előre bkv jegyet, de mi van, ha külföldre költözöl...
Nekem 6 nappal mensi előtt egyértelmű pozitív lett,hát ezért teszteltem :)
Előtte 2 nappal egyforma volt a két csík...tudtam,hogy nem kell várnom a mensit...szóval,nekem bejött az előre tesztelés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!