Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért tesztelnek az emberek a...

Miért tesztelnek az emberek a menzeszük előtt? Teljesen naiv kíváncsisággal kérdezem, nem pedig rosszindulatból!

Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy miért nem várják ki azt, hogy megjöjjön a menzeszük vagy pedig ne? Persze, ha valakinek késik, az más kérdés. De miért fizetnek az emberek a tesztért, és tesztelnek a nem-várt előtt napokkal, ha ingyen is várhatnak? Vagy ez csak évek óta próbálkozók esetében elkeseredésből fakad, vagy esetleg észlelnek tüneteket és megpróbálják, hátha már korábban pozi lesz?

2014. máj. 14. 12:49
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen másképp szívódik fel, mint az általad emlegetett tabletták (csak kiegészítésképpen). Igaz, épp ezért hatékonyabb is, de pont ezért még inkább elnyom bizonyos nőgyógyászati betegségekre utaló tüneteket.
2014. máj. 15. 16:41
 52/59 A kérdező kommentje:

"Könyörgöm, igenis helyben hat, nem a gyomron keresztül szívódik fel, hanem a kvázi a szaporítószervnél, azaz HELYBEN és ennek köszönhetően azonnal a véráramba kerül."

Ne haragudj, most amiért nem voltál arrogáns és bunkó (mi van?), ezért én is intelligensen válaszolok. Valóban, félreérthettem azt, amit írtatok/írtál. A helyben hat számomra a Pharmatexet jelenti. A Nuvaringre nem szokás azt mondani, hogy helyben hat.

Nem tudtam, hogy te úgy értelmezed, hogy ha valami nem a gyomorban szívódik fel, az helyben hat. Azt gondoltam, azt jelenti a helyben hat, hogy nem kerül a véráramba. Minden magyar tanár velem van ebben a kérdésben egyébként, de ezzel most ne törődj!!!

2014. máj. 15. 18:13
 53/59 anonim ***** válasza:
12%
A nuvaring hormon. Nem helyben hat. Felszívódik és az "anyaga" a megfelelő helyeken elvégzi a megfelelő beállításokat. Helyben a koton gumi hat, meg spermaölő krém stb. Ez nem is tudományos kérdés, hanem józan paraszti ésszel is érthető. ha már valaki itt ennyire próbálja lealázni a kérdezőt.
2014. máj. 16. 01:48
 54/59 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon köszönöm, hogy kiálltál mellettem, bár én tudtam, hogy igazat mondtam. Nekem volt bioszom egész gimi 3.-ig, lehet a "helyben felszívódós" még a gimi szót se hallotta:D

Egyébként az ilyesmire mondják, hogy ne szólj hozzá semmihez, mert a hülyék is kedvet kapnak hozzászólni.:D Ja, és ők hangosabbak lesznek nálunk:D

2014. máj. 16. 17:51
 55/59 anonim ***** válasza:
44%
Nálad hangosabb? Nem hiszem.
2014. máj. 16. 18:53
 56/59 anonim ***** válasza:
89%
Az én ciklusaim 28 nap és 35 nap alatt jönnek meg, és nem gondolom, hogy ez kóros lenne. Amikor nem jött elmentem orvoshoz aki azt mondta a stressztől van. Ennyi. Ha minden 1 vagy 2 napos késés vagy ilyesmi miatt orvoshoz rohangálnék az lenne csak a stresszes helyzet. Elég intelligensnek érzem magam, és az elmúlt 20 év alatt mindig változó volt a ciklushosszom.
2014. máj. 18. 13:53
 57/59 anonim ***** válasza:
61%
nem tudom már hol tart a topic mert nem olvastam végig, csak a "felesleges pénzkidobásra" akarok reagálni, hogy az én tesztem konkrétan 10 Ft/db volt. Egy 30-as csomag egy font :D szóval ezért nem sajnáltam túlzottan nemvárt előtt tesztelni.
2014. máj. 21. 11:13
 58/59 A kérdező kommentje:

De miért venne valaki 30 db tesztet? az eleve arra készül, hogy 30 hónapig nem esik teherbe? Nem is értem. Vagy havonta eljátszik 30 db-ot, minden napra egy mese- jelleggel?:D

Mintha vetetnének az emberrel 15 évre előre bkv jegyet, de mi van, ha külföldre költözöl...

2014. máj. 22. 00:08
 59/59 anonim ***** válasza:

Nekem 6 nappal mensi előtt egyértelmű pozitív lett,hát ezért teszteltem :)

Előtte 2 nappal egyforma volt a két csík...tudtam,hogy nem kell várnom a mensit...szóval,nekem bejött az előre tesztelés :)

2014. jún. 10. 10:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!