Miért tesztelnek az emberek a menzeszük előtt? Teljesen naiv kíváncsisággal kérdezem, nem pedig rosszindulatból!
Igen, és még a kérdés is sugalmazó (Reményre ad okot a tesztem vagy negatív és beképzelem?), hiszen azt várja, hogy "igen, ez pozi" vagy " az enyém ilyen volt, és most itt szuszog mellettem" vagy " +++"...
és ebből lesz az igazi elkeseredés, ha megjön! Mert már előre beleéli magát, meg forgatja, felteszi ide, hátha valaki azt írja, hogy látja!
Én egy különc vagyok :) Egyszerűen utálok tesztelni. Gyűlölöm a feszült várakozást, meg azt a pár percet, amíg a torkomban dobog a szívem :) Eddig életemben összesen kétszer teszteltem, mindkét alkalommal pozitív lett. Nekem ennyi a nagy tesztelési pályafutásom :D Mindkét alkalommal az esedékes menstruáció után 4-6 nappal teszteltem, nagyon belelovaltam magam ebbe a tesztelés-ellenes attitűdbe :) Igaz, ez már a másik véglet, de alapvetően - pontosan ebből kifolyólag - én sem tudok azonosulni a nemvárt előtt 4-5 nappal áztatókkal. Ráadásul én csak becsapnám magam ilyen korai teszteléssel: ha nemvárt előtt negatív lenne, én kb. el is hinném, hogy nincs baba és talán még csak az sem tűnne fel, hogy nem menstruálok :D Mindenki más, mindenki másképp kezel bizonyos helyzeteket.
Engem mondjuk őszintén szólva nem a tesztjeiket ide felpakolókkal van bajom, hadd csinálja. Engem sokkal jobban idegesítenek a teszt-fetisiszta nők, akik arra izgulnak a nap 24 órájában, hogy egy full ismeretlen pisis tesztjét vizsgálgatják, meg azt hazudják, hogy drukkolnak nekik, holott egész nap talán eszükbe sem jut a delikvens, csak akkor, amikor látják, hogy újabb válasz érkezett egy, általuk már megválaszolt kérdésre :) Ez a gáz, ez a görbe tükör, nem a gyerekre vágyó, ezerszer tesztelő. Őt valahol még meg is értem.
29-es vagyok.
Èn nem ítélkezem senki felett,amennyiben eltudom dönteni,hogy a kep alapjan pozi vagy negatív e egy teszt,válaszolok is érdemben.
Erre a kérdésre nem irtam semmit,mert értékelhetetlen a kep maga.
A semmi odakepzelesehez hoztam fel példának,mert ezen a képem nem hiszem,h bárki is lat valamit tisztán..ès van aki biztatja,gratulál.
En szoktam szurkolni mikor valaki őszintén leírja,mennyire vágyik mar a babára,es tenyleg latni vélek a tesztjen vmit,de senkit nem szoktam hülyíteni meg belelovalni dolgokba..
Mindannyian mások vagyunk, amint ez a válaszokból is látszik, és nincs is ezzel semmi baj.Sőt.
Én is hamarabb teszteltem a sok itteni szerencsés eseten felbuzdulva. Persze csalódtam, de nem borultam ki, maradok a realitások talaján :)Viszont őszintén drukkolok azoknak, akik gyermekre vágynak, még ha nem is ismerem őket. De mint írtad utolsó válaszoló, én is ki tudok akadni olyanokon, akik egy full negativ tesztre írják, hogy gratula, ez pozi. Aztán írja később a kérdező, hogy megjött neki..
29es vagyok.Csak mèg egy mondat.
Sajàt,ès mások példáján okulva.
Lehet tesztelni előtte,ên is csináltam.
Viszont,ha az ember sajàt maga nem tudja eldönteni,nem làtja jól a második csíkot nincs értelme ide kiírni,ès másoktól azt vàrni,hogy majd ők làtni fogják..ilyenekből nagy többségében nem lesz baba.
Megerősítést lehet itt kérni:"szerintetek is pozitív stb"kerdes formájában,de az màr más kategória.Ott az ember làtja,tudja,hogy babat vàr,nem màsoktól várja a vàlaszt!
Utolsó! Kötve hiszem felnőtt emberekről, hogy nem tudják, mikor jön meg a menzeszük.
Élnék a gyanúperrel, hogy ezek még el sem mentek egy neves magánorvoshoz ez ügyben, aki felírhatott volna neki stabilizáló gyógyszert, vagy nem szedtek fogamzásgátlót ennek javítására...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!