Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért tesztelnek az emberek a...

Miért tesztelnek az emberek a menzeszük előtt? Teljesen naiv kíváncsisággal kérdezem, nem pedig rosszindulatból!

Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy miért nem várják ki azt, hogy megjöjjön a menzeszük vagy pedig ne? Persze, ha valakinek késik, az más kérdés. De miért fizetnek az emberek a tesztért, és tesztelnek a nem-várt előtt napokkal, ha ingyen is várhatnak? Vagy ez csak évek óta próbálkozók esetében elkeseredésből fakad, vagy esetleg észlelnek tüneteket és megpróbálják, hátha már korábban pozi lesz?

2014. máj. 14. 12:49
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
68%
Én még azt bírom, mikor 20 válaszból 19 azt mondja, hogy sajnálom ez negatív, ezen nem látni semmit, de egy meg azt mondja, IGEN ÉN IS LÁTOM!!! BOLDOG BABAVÁRÁST!!!! akkor az az egy 100% a többi le van pontozva és gonosz. Két nap múlva meg ír a szerencsétlen kérdező, hogy megjött neki. Nem hiszem, hogy ez is jót tesz. Most komolyan korán tesztelők, jót tesz nektek, ha már előre belelátjátok a pozitívat a tök negatív tesztbe, aztán megint megjön? Nem lenne sokkal jobb, ha tényleg csak akkor tesztelnétek, mikor van érteleme? Ha én mindig előre csinálnék tesztet és fel tüzelném magam, hogy bizonyos szögben közelről napfényben látszik valami, aztán mindig újra megjönne én már lelkibeteg lennék szerintem.
2014. máj. 14. 14:19
 12/59 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is kimutatta 5 nappal mielőtt megjött volna. Nálunk nem volt tervezett baba, csak már mielőtt megjött volna előtte 1 héttel gyanús volt a dolog és furcsa tüneteim voltak. Ilyen dologban azért már 1-2 óra is számít hogy megtudd van-e bent valaki, vagy nincs és az a pár száz forint ennyit megér, hogy ne kelljen még napokat várni az eredményre. Más sok felesleges sz@rra kidob az ember pénzt nem hinném, hogy az a pár terhességi teszt olyan nagy pénzkidobás lenne.
2014. máj. 14. 14:26
 13/59 anonim ***** válasza:
100%
A kíváncsiság, türelmetlenség, remény győz a józan ész felett.
2014. máj. 14. 14:33
 14/59 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt hiszem a 14:33-as tömören, és jól összefoglalta a lényeget. Ilyenek vagyunk, sokfélék vagyunk,emberek vagyunk. :)
2014. máj. 14. 14:38
 15/59 anonim ***** válasza:
75%

6-os vagyok. Nem tudtam ezt a rózsás dolgot, majd utána nézek. :) Nyilván ez temperamentum kérdése, nevezzük gyermeki türelmetlenségnek. Én ilyen vagyok, más meg nem. Dicséretes. Viszont sajnálom azokat, akik türelmetlenek és még le is vannak hurrogva. Elég baj nekik a türelmetlenségük.

Megjegyzem, a gyerekeim nagyon örülnek neki, hogy ilyen nagyon remegve vártam őket. :) Ők is így várják (várnák) a kistesót. Reménykedni nem feltétlenül rossz dolog. Szerintem.

2014. máj. 14. 14:39
 16/59 anonim ***** válasza:
82%
Én nagyon türelmetlen vagyok (ezért haragszom is magamra) és egyszerűen nem bírok várni. Katasztrofális vagyok, komolyan :D És még az is közrejátszott, hogy olyan sok fórumon olvastam azt, hogy többeknek már 4-5 nappal kimutatta...aztán persze jött a csalódás. Most várok :)
2014. máj. 14. 14:44
 17/59 anonim ***** válasza:
78%

hát azért azt nehezen hiszem, hogy ne lehetne megvárni a menses idejét a teszteléssel...

mondjuk egy-két ilyen "halványan, minta látnék valamit" kérdésre érkezett "igen, ott a második csík!", meg "gratulálok" után mikor jól megjön a kérdezőnek akkor biztos elgondolkodik ezen!

Volt egy csaj itt a napokban, 10 napja volt még mensiig, a negatív tesztjéhez többen gratuláltak, és boldog babavárást kívántak! -.-

Meg emlékszem egy pasira is akinek a felesége bolondult meg mióta babát terveznek.

Nem tudom, sosem értettem ennek az indíttatását! De ha valaki szeret szenvedni és napokat azon gyötrődni, hogy most lát-e valamit vagy sem, hát csinálja!

2014. máj. 14. 14:49
 18/59 anonim ***** válasza:
71%
még mindig 6-os. Az én minthalátnékvmit tesztjeim meg itt rohangálnak... :)
2014. máj. 14. 14:51
 19/59 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok!

Azèrt a korai tesztelők kozott is 2 típus van.Az egyik típus akit egy korábbi válaszoló jellemez(görcsös,odakepzeli a csikot) ès aki kíváncsiságból tesztel,de nem lesz lelkibeteg egy - teszt làttán.

Èn mikor negatívat teszteltem eldobtam,ès készültem nagy reményekkel az új hónapra.(persze aki sok évig vàr annak nem könnyű)

2014. máj. 14. 14:55
 20/59 anonim ***** válasza:
39%

Példának egy kérdés erre a válaszra. Mármint, hogy sokan ezért tesztelünk hamarabb, mert ebben reménykedünk :/

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2014. máj. 14. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!