Miért tesztelnek az emberek a menzeszük előtt? Teljesen naiv kíváncsisággal kérdezem, nem pedig rosszindulatból!
6-os vagyok. Nem tudtam ezt a rózsás dolgot, majd utána nézek. :) Nyilván ez temperamentum kérdése, nevezzük gyermeki türelmetlenségnek. Én ilyen vagyok, más meg nem. Dicséretes. Viszont sajnálom azokat, akik türelmetlenek és még le is vannak hurrogva. Elég baj nekik a türelmetlenségük.
Megjegyzem, a gyerekeim nagyon örülnek neki, hogy ilyen nagyon remegve vártam őket. :) Ők is így várják (várnák) a kistesót. Reménykedni nem feltétlenül rossz dolog. Szerintem.
hát azért azt nehezen hiszem, hogy ne lehetne megvárni a menses idejét a teszteléssel...
mondjuk egy-két ilyen "halványan, minta látnék valamit" kérdésre érkezett "igen, ott a második csík!", meg "gratulálok" után mikor jól megjön a kérdezőnek akkor biztos elgondolkodik ezen!
Volt egy csaj itt a napokban, 10 napja volt még mensiig, a negatív tesztjéhez többen gratuláltak, és boldog babavárást kívántak! -.-
Meg emlékszem egy pasira is akinek a felesége bolondult meg mióta babát terveznek.
Nem tudom, sosem értettem ennek az indíttatását! De ha valaki szeret szenvedni és napokat azon gyötrődni, hogy most lát-e valamit vagy sem, hát csinálja!
1-es vagyok!
Azèrt a korai tesztelők kozott is 2 típus van.Az egyik típus akit egy korábbi válaszoló jellemez(görcsös,odakepzeli a csikot) ès aki kíváncsiságból tesztel,de nem lesz lelkibeteg egy - teszt làttán.
Èn mikor negatívat teszteltem eldobtam,ès készültem nagy reményekkel az új hónapra.(persze aki sok évig vàr annak nem könnyű)
Példának egy kérdés erre a válaszra. Mármint, hogy sokan ezért tesztelünk hamarabb, mert ebben reménykedünk :/
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!