Ki örülne ebben a májusi hónapban babahírnek?
nekem az új pém jövőhéten lesz aktuális!
nagyon sajnálom, hogy megjött:-( hogy vagy, hogy viseled?
Igazábó napok óta fáj a hasam, tehát számítottam r. Érdekes, mert most nem borultam ki annyira. Szerintem a nyár az oka. Valahogy most könnyebb elviselni. :) Majd köv hónap az enyém! ;)
Adryanna
sziasztok, ki hogy van? nekem jövőhéten lesz ovum csütörtök környékén. vettem csomó ovutesztet meg terhestesztet is, igaz egyenlőre nem nagyon érdekel. meglepően sokszor szexeltünk viszont ebben a ciklusban :-) ez nagy szó, ugyanis a terhesség szoptatás időszakában elég "takaréklángon" égtünk, olykor egyáltalán nem...szval már ez önmagában elég felvidító:-)
persze attól függetlenül a jövőhéten arra igyekszem figyelni, hogy tudjunk közvetlen a pé körül együtt lenni.
nekem most 12-én lesz! igaz én a szülés óta megérzem az ovut, de ellenőrizni szoktam biztos ami biztos alapon...
nagyon szurkolok én IS Mindenkinek!
Juhééé!!!ez ám a jó hír, nagyon gratulálok!!!:-))
Szép lassan mindenki babás lesz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!