Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenetek? Most nem ertem...

Segitenetek? Most nem ertem mi van?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a ciklusom 15.napjan es pozitiv a digitalis ovutesztem. Viszont mar a 9.napon egyszer pozitiv volt! Akkor most tenyleg ketszer van ovum ebben a honapban???

Ez annyira hihetetlen szamomra!

#ovuláció #ketszer egy honapban #digitalis ovuteszt pozitiv
2014. máj. 3. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Digitálist nem ismerem, a normál manuális úgy működik, hogy már a 9-10 napon 2 csíkos de egyre erősebb kétcsíkos és amikor a legerősebb akkor van ovu. Nem lehet, hogy a digitális is ilyen? Hogy erősödik rajta a csík?
2014. máj. 3. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:
A 9.napon majdnem teljesen egyforma volt, aztan minden nap gyengebb, tegnap alig latszodott vmi, ma pedig megint olyan eros mint a 9.napi volt. De azt olvastam h a digitalisnal ezt nem kell figyelembe venni... nem tudom...kezdek belezavarodni :-/
2014. máj. 3. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindig ugyanabban az idopontban csinaltad? Mennyit ittal pl.ma? Ha mondjuk kevesebbet, attol is koncentralodhat a vizeletben a hormon. Vagy hogy mennyivel elotte pisiltel utoljara.
2014. máj. 3. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
A 9.napitami pozi lett este tizkor csinaltam, aztan masnap csinaltam egyet du 7-kor es egyet este 10-kor ugy, hogy elotte figyeltem h ne igyak sokat, azota minden nap du 7-kor csinalom ugy h elotte minimum ket oraval nem megyek wcre es nem is iszok, vagy ha iszok is akkor is csak par pici kortyot. A mait is igy csinaltam.
2014. máj. 3. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!