Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen a görbém eddig de nem...

Ilyen a görbém eddig de nem értem, miéprt nem tojásos a nyákom, ha ovum van?

Figyelt kérdés
[link]
2014. ápr. 5. 07:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebből a görbéből hogyan derül ki, hogy van ovud? Az van írva a görbére hogy tojásos a nyákod, akkor miért írod hogy nincsen? Próbálnék segíteni csak nem igazán értem mit szeretnél kérdezni.
2014. ápr. 5. 07:51
 2/5 A kérdező kommentje:

rosszat írtam bocsi :(

az ovus érzés meg van csaka nyákom nem ilyen szokott lenni,ezért nem értem,ill.a hőm 3napja alacsony

2014. ápr. 5. 07:53
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen!

2014. ápr. 5. 07:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán ez ilyen hónap, hogy nem lesz ovu, egészséges embernél is előfordul nem kell aggódni. Most talán valami bezavart, vagy nagyon rágörcsöltél. NE aggódj ebben a hónapban vagy a követekzők valamelyikében fog jönni a baba. Nekem tök lapos görbe , de tojás nyák folyás mellett lett a babám. Így nem lehet se a görbére se a nyákra számítani igazán. Esély mindig van!!!
2014. ápr. 5. 07:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Az előző ciklusod 133 napos volt? Rendszertelen szokott lenni egyébként?

Valószínűleg még majd csak most fog felmenni a hőd, de az keddi együttlét már elég "régen" volt!...

2014. ápr. 5. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!