17. napja magas hő mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ket honapja homerozom, kivancsisagbol. A ciklusom 17. napjan megemelkedett a hom ami alap 35.5-7 szokott lenni (honaljban)36.1-re! Egy nappal elotte kezdodotg omleni belolem a tojasos nyak! Ez tartott kb 4napig. Nem volt szexualis kapcsolatom ebben a honapban, megsem jott meg a menzeszem meg mindig, sot semmi jele sincsen. Multhonap elejen voltam csak az akkori parommal, de meg is jött, es a hom is szepen lement, stagnalt a 35. 5nel 1-2ingadozassal mielott megemelkedett volna. Csinaltam egy tesztet is tegnap, mar 11hetes lennek ha esetleg... de neg lett. Meddig varjak meg, mi lehet a baj? :(2013. aug. 7. 12:26
1/12 anonim válasza:
36,1 nem számít túl magasnak, lehet hogy megemelkedett az alaphőd.
Egyébként a hónaljban való mérés pontatlan és nem alkalmas hőmérőzésre.
Szájban középen nyelv alatt kell mérni analóg hőmérővel 5 percig, vagy hüvelyben ugyanennyi ideig, vagy végbélben, ott elég a 3 perc.
Mindig ébredés után ágyból nem kikelve, ugyanabban az időpontban. Így kaphatsz normális görbét.
2/12 anonim válasza:
Hónaljban mérve nem ér semmit sem !!!
3/12 A kérdező kommentje:
Tokeletesen mukodott honaljban multhonapban is! Vegig 36.1-2 korul volt peteeres utan, aznap pedig mikor megjott 35. 4!.. egyebkent huvelyben is szoktam nezni! Elotte 36.4-6 utana 36.8 reggel... plusz ott a tojasos nyak, es akkor volt az emelkedes is! Szal a kerdes h miert nem jon meg vajon 17. napra sem :(
2013. aug. 7. 13:05
4/12 anonim válasza:
Kedves Kerdezö! Szerintem,kielegitö es pontos välaszt kaptäl az elsö hozzäszolotol,tehät ennek fenyeben,hogy a honaljban valo hömerözes nem ad pontos erteket,lehet,hogy nem is annyi az annyi. A fökerdesben azt irtad,hogy 17.-dik napja magas a höd,utäna meg azt irod,hogy a 17.-dik napon emelkedett meg.Nekem zavaros. De ha meg most vagy a ciklusod 17.-dik napjän es 1 nappal elötte (16.-dik napon) emelkedett meg a höd,nyäkkal együtt, akkor az azt jelenti,hogy a 16.-dik napon lehetett a peteeresed.Szoval,28-16=12,tizenket napod van a mensiig,persze ha 28 naposak a ciklusaid es persze ha 14 naposak a luteälis fäzisaid,de ezt csak te tudhatod.
5/12 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso! Fel is pontoztam az elsot, amint megadta valaszt!Hol is a problema?! Igen a ciklusom 17. napjan emelkedett meg, es igen ma van fent a 17. napja! Rgo ha 14. nap megjott volna pont 31. -e lenne, ahogy az szokott lenni! De most vmiert ez nem tortenik meg! Es nem tudom mi lehet az oka,irjak h kozben van nyak, vhol azt h elotte, van ahol azt h ovulacio akkor van mikor mar nincs nyak! Nalam valami hiba van a rendszerben, keresem az okat. Varok par napot es elmegyek nogyogyaszhoz.... De mondom hatha vkinel volt mar ilyen...
2013. aug. 7. 16:46
6/12 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg sztem eleg ertheto volt h most vagyok akkor a ciklusom 33-34. napjan.... 12 Nap.... Ja...
2013. aug. 7. 16:48
7/12 anonim válasza:
Ertem,akkor lehet,hogy összejött csak meg nem mutatja ki a teszt.Akkor värj meg 1-2 napot. Nincs problema ,csak nekem ködös volt egy kicsit,sok volt a 17.:-D
8/12 A kérdező kommentje:
11hetes, elv majdnem 12hetes lennek, ezt is irtam h ebben a honapban nem volt szex! Csak kimutatna....
2013. aug. 7. 18:24
9/12 A kérdező kommentje:
14-16 Ot irnak amugy atlagban lutealis szakasznak, szal a legszelsosegesebb esetben egy nappal atleptem
2013. aug. 7. 18:25
10/12 anonim válasza:
A magyar népmese is megmondja: "Vetés nélkül nem terem a föld".
Ha nem éltél nemi életet, nem lehetsz terhes.
Ezer és egy oka lehet annak, hogy miért nem jön meg. Ha amúgy rendszeres a ciklusod, és már több mint egy hetet késik, akkor menj orvoshoz és nézesd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!