Eufrozi kérdése:
Nem értem, hogy mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Tavaly novemberben megbeszéltük a vőlegényemmel,hogy abbahagyom a gyógyszit,és ha jön a baba jön,ha nem akkor sincs semmi gond.Azt is megfogadtuk,hogy nem fogunk rágörcsölni,és nem fogok hőmérőzni,meg ovutesztet csinálni...hanem a természetre bízzuk.Viszont én már kezdek aggódni,hogy még mindig nem jön össze.Igaz,kb. havonta 4-5ször vagyunk csak együtt.Lehet,hogy pont nem jókor az lehet a gond.Remélem ebben a hónpban sikerülni fog.Drukkoljatok:)2014. ápr. 29. 23:00
1/7 anonim válasza:
Mi lehet? Pont az. Ha nem jókor vagytok együtt, akár örökké is várhattok.
Ha nem akartok rágörcsölni, számolgatni, de mégis akartok gyereket, akkor gyakrabban kellene együtt lennetek.
2/7 anonim válasza:
Ezt a kérdést mintha én írtam volna kedves Kérdező, mert nálunk is ugyan ez a helyzet! Mi tavaly decemberben beszéltük meg a párommal, hogy most már jöhet a baba, ha akar. De valahogy nem akar :( Mi is csak 4-5 alkalommal vagyunk együtt havonta. Lehet tényleg ez lenne a baj?! Te szoktad azért figyelni, hogy mikor vannak a termékeny napjaid?
3/7 anonim válasza:
Havonta 4-5ször?
ez elég karcsú! kicsit többet kéne!!
4/7 anonim válasza:
Mi is tavaly november óta próbálkozunk, és 2 naponta vagyunk együtt, de van olyan, is hogy naponta, nem a baba miatt, amúgy is ennyi igényünk van rá. De baba az nincs azóta se. :( Eleinte nem számolgattam, hőmérőztem semmi, aztán a 4. hónapban elkezdtem figyelni az ovut, hogy akkor biztosan együtt legyünk, de baba azóta sincs. :( Szóval semmi sem garancia sajnos. :(
5/7 A kérdező kommentje:
Igen,töltöttem le a telefonomra menstruációs naptárt és oda írom be.Most együtt voltunk peteérés környékén 2-szer is.Sajnos nincs több időnk többet együtt lenni.Ez van...Köszönöm a hozzászólásokat.Drukkolok mindenkinek,hogy összejöjjön.Igazából azért nem szeretnék ovu tesztet csinálni meg hőmérőzni,mert akkor elveszti a szeretkezés a varázsát.Én kötelező teljesítésnek érezném.Persze ez csak az én véleményem.
2014. ápr. 30. 09:55
6/7 anonim válasza:
Majd úgyis eljön az az idő, amikor nem fog érdekelni, hogy kötelező teljesítésnek érzed, és számolgatni meg hőmérőzni fogsz. Én is úgy gondoltam, hogy a spontanaitás varázsa a legfontosabb, csakhogy ha nem jön össze a baba hamar, akkor úgyis rágörcsölsz. Én a 6. hónapban törtem meg, és akkor mondtam, hogy ha a babához időzített szex kell, akkor időzített szex IS lesz. Azokon a napokon kicsit valóban éreztük a kényszert, az összes többin meg ugyanúgy felszabadultam szeretkeztünk mint a babaprojektum előtt.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen a hozzászóloknak.Lehet nekem is eljön ez az idő:)
2014. ápr. 30. 14:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!