Ki örülne ebben a májusi hónapban babahírnek?
Nekem ez a hét az esélyes, szorítsatok!!! Minden nap rajta vagyunk a dolgon!
Én is drukkolok nektek!
Akiknek megjött pedig ne csüggedjen, mert új hónap, új remények! ;) Bár tudom ezen csak akkor lehet pörögni, ha elmúlt az első csalódottság, majd a düh érzés... :(
én őszintén nagyon szorítok mindenkinek:-)
ma reggel teszteltem egyet 10-essel bár tudom korai 11.dpon, negatív, mondjuk nem is számítottam jobbra, kisfiam még 13 dpon is negatív volt.
nincs jó előérzetem olyan szempontból, hogy lenne valami megérzés bennem, hogy baba van. van egy két jelem, de egyiksem tipikus terhes tünet, inkább közelgő mensi. természetesen fogok tesztelni még, de félek a reménykedéstől is..
csalódottság biztosan lesz az tuti, nehéz nekilendülni az "új hónap új remény érzésnek"...ti akik régóta próbálkoztok mi segít át a csalódáson?
Kedves Kérdező! Tudom, hogy nehéz ezeken a csalódásokon túllenni, nekünk szeptember óta nem akar jönni. Peidg előtte azt hittem, hogy csak elhatározom, és jön is egyből. Persze azóta olvasgatok itt, és sok más helyen, hallom másokat is, hogy régóta szeretnék, de nem jön. :( Én egyre nehezebben viselem, belül minden hónapbancsalódottság fog el, és napokig a hatása alatt vagyok. Plusz ha egy-egy ismerősöm bejelenti a jó hírt, hogy gyermeke lesz, azt az estét rendszerint végigbőgöm itthon. Nagyon nehéz, de ha nem bizakodunk, az csak rontja az esélyeket.
Adryanna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!