Itt bőgök a wc-n a véres bugyimmal. Hogy lehet ezt kibírni minden hónapban?
Semmi menstruációs tünetem nem volt.
Ovuteszt szerint a peteérésem 10 napja volt! Hogy a viharba jött most meg? :'(
Első!
Nem kamasz, aki nem tudja, higy eleinte össze-vissza is meg jöhet, hanem egy felnott no, aki teherbe akar esni es nem sikerül....
Kerdezo, kitartás,
Ha első alkalom, nincs értelme bőgni. Még ha mindketten egészségesek vagytok, is csak 30% az esély, akkor is ha jókor vagytok együtt.
Ha hosszabb ideje próbálkoztok, akkor se sírj, menjetek kivizsgálásra.
Mi már lassan 2 éve próbálkozunk, voltunk kivizsgáláson, már jók az eredményeim, mégsem sikerül teherbe esni. Én már túl vagyok a minden hónapban sírva fakadok perióduson, pedig mi is nagyon szeretnénk kisbabát.
Nekünk a legelső próbálkozásnál sikerült,szóval nem tudom elképzelni milyen lehet,de nagyon sajnálom és drukkolok!!!
6Hetes kismama
Köszönöm szépen az együttérző válaszokat!
Ez a 3. hónapja, hogy próbálkozunk, tudom, hogy ez még nem a világvége, de úgy beleéltem magam, hogy ha ovutesztelek, meg mindent úgy csinálok, ahogy a nagy könyvbe meg van írva, akkor összejön... De rendesen félek a következő hónaptól, amikor megint reménykedek, hogy lesz babánk és csak megjön a végén... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!