Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Itt bőgök a wc-n a véres...

Itt bőgök a wc-n a véres bugyimmal. Hogy lehet ezt kibírni minden hónapban?

Figyelt kérdés

Semmi menstruációs tünetem nem volt.

Ovuteszt szerint a peteérésem 10 napja volt! Hogy a viharba jött most meg? :'(

2014. máj. 8. 16:50
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Hát te is marhára empatikus vagy, utolsó előtti!

Sajnálom, hogy neked 6 éve nem jön össze, de ne mondd nekem, hogy aki gyereket szeretne, az nem ugyanolyan csalódott a legelső próbálkozós hónapban, mint mondjuk a 30.-ban...

2014. máj. 8. 17:22
 12/31 anonim ***** válasza:
58%
Prdig nem. Nem ugyanolyan. Szerintem is csak hisztis vagy. Biztos hormonalis. Azert ne hasonlitsd magad azokhoz, akik evek ota kuzdenek a babaert. Harom honap nem kuzdelem. Az az atlag.
2014. máj. 8. 17:26
 13/31 anonim ***** válasza:
69%
Nem kívánom neked, ne tudd meg milyen. Rohadtul nem ugyanolyan a 3. hónapban, mint a 30.-ban és főleg nem olyan, mint a 72.-ben. Teljesen egészséges pároknál is bőven belefér, hogy akár 1 évig kell próbálkozni, szóval teljesen felesleges 3 hónap után hisztériázni, inkább éld az életed normálisan, mert így csak a saját dolgodat és a párodét nehezíted meg. Egyébként nem kell sajnálni, van már gyerekem.
2014. máj. 8. 17:29
 14/31 anonim ***** válasza:
75%

Figyelj, ne görcsöljetek rá. Szeretkezzetek úgy, mintha akkor lenne az utolsó napotok... szenvedélyesen, elmélyülten, bolondosan, akkor, amikor megkívánjátok egymást.

Minél inkább erőlködtök, annál rosszabb lesz, mert csak a teljesítés, meg aggodalom marad, az egész szex elveszti a varázsát, aztán ti is elvesztetitek egymást.

Próbálj ne kétségbeesni, inkább élvezd, hogy büntetlenül egymáséi lehettek, nem kell a h.lye védekezésen agyalni.

Majd, ha már egy éve nem megy - 3 hónap csak neked tűnik hosszú időnek, valójában nem az -, akkor lehet orvost keresni, aki máshogy segít.

2014. máj. 8. 17:34
 15/31 A kérdező kommentje:

De ki hisztériázik, ember?

Én csak csendben sírdogáltam a wc-n ülve, mert csalódott vagyok. A hiszti az, amikor mást nyaggatsz valamivel, vagy nem akarsz leszállni egy témáról, amivel idegesítesz egy másik embert... Tettem én ilyet? Párom nincs is itthon, tök egyedül vagyok a lakásban, nem kell mindjárt nekem esni!

Nem arról van szó, hogy nem tisztelem a küzdelmét annak, aki már több éve próbálkozik és az a része biztos sokkal nehezebb, hogy évekig kell várakozni, vizsgálatokra, esetleg kezelésekre járni, stb. De én magáról a csalódottságról beszélek, amikor megjön!

Nem ezzel foglalkozom egész hónapban, van életem, munkám, hobbim, meg ezer más dolog, ami leköti az időmet és energiámat. De engedtessék már meg nekem, hogy szomorú legyek egy óráig, ha becsülettel próbálkozunk a párommal a babával és mégsem jött össze!

2014. máj. 8. 17:36
 16/31 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ott van a gond, hogy mást kaptál, mint amit vártál. Úgy gondoltad- írtad is, hogy majd ha ovutesztelsz, akkor hipp-hopp megy rögtön minden. Ez nem így van, hagyj magadnak, magatoknak időt, amíg nyugodtan próbálkoztok. Persze, el lehet kenődni, nyilván ha gyereket akar valaki nagyon, akkor már a tegnap is késő, de tessék felállni, nem elhagyni magad, nézd úgy, hogy új hónap, új lehetőség. Ráérsz azon aggódni, hogy gond van. Nincs gond. Majd ha még fél év múlva is semmi, mindketten menjetek el egy rutin kivizsgálásra, neked hormonszint, párodnak spermakép.
2014. máj. 8. 17:44
 17/31 anonim ***** válasza:
74%

Kb 4-5 hónapig rá voltam görcsölve a teherbeesésre..minden egyes ilyen hónapban megjött..igaz nem ovuteszteltem meg ilyenek, és nem is sírtam a wc-n véresen, de mikor csinálgattam havonta a TH tesztet és 1 csíkos lett eléggé letörtem..párom ilyenkor meg is jegyezte mindig, hogy fél napig úgy járkálgattam mint 1 élőhalott.

Aztán egyszer csak szemléletet váltottam, bekaptam a lecarom tablettát, és eldöntöttem hogy nem érdekel tovább, ha jön jön, ha nem jön akkor nem jön.Na azonnal terhes lettem mondanom se kell.. :D De komolyan.2. gyerekünk meg már 1 próbálkozásra összejött! :)

Tanulság az, hogy ne éld bele magad, bízd a természetre az egészet, és a legfontosabb hogy nyugodj meg!!!

2014. máj. 8. 17:59
 18/31 anonim ***** válasza:
83%
harmadik hónap? bőven benne vagytok a normális átlagban, ha mindent jól csinálsz akkor is csak 30% esély van a teherbeesésre :/ szerintem próbáld meg kicsit reálisan nézni a dolgokat, 30% az azért eléggé lutri. Persze megértem, mert én is bőgtem, de mondjuk én tudom magamról hogy minden mensi első napjain ideggyenge leszek. Azért ne vedd nagyon a lelkedre, az nem tesz jót! Oké ha kibőgöd magad, de ugye nem okoz azért túl mély sebeket hogy majd később sikerül csak? Még a fél év is bőven a normális kategória lenne, de kívánom hogy jövő hónapban sikerüljön! Próbálj úgy hozzáállni, hogy 1-2 hónap várakozás igazán nem számít egy életen át tartó anyaságra :)
2014. máj. 8. 18:08
 19/31 anonim ***** válasza:
Ha most megjött,akkor nem tíz napja volt ovulációd,hanem még előtte.Nem jól teszteltél.
2014. máj. 8. 18:29
 20/31 anonim ***** válasza:
31%

Hogy mekkora erzeketlen bunkok vannak itt!!!!

Ha nem tud valaki erdembeni valaszt adni vagy tanacsot egy kis vigasztalast a kerdezonek,akkor mi a fenenek valaszol????

Tok mindegy hogy valaki 2 honapja vagy 6 eve probal tehefbe esni,a mensit mindenkepp traumanak,kudarcnak eli meg.

Iszonyatosan rossz lehet,minden honapban rettegve a wc-re menni es lesni hogy megjon e vagy sem.

En ezt aterzem,megertem es toleralom.

Aki erre nem kepes,az egy hulye erzelemhianyos es onzo ember!

Kedves kerdezo!Ne foglalkozz a sok barommal,akik buszkek mert elsore sikerult a baba.Avval se foglalkozz aki szaz eve nem tud teherbe esni,mert ez az o szoc.problemaja,oldja meg o,fogadjon orokbe,de ne masnak szoljon be serto dolgokat.Lehet ezert nem esik teherbe mert mindenkivel ilyen bunko....a sors beteljesedik...mindig!

Szoval a kerdezonek kitartast,turelmet,uj honap uj remenyek,mosolyogj sokat probald lekotni magad,jarj futni,setalni,nevess,nezz szep filmeket es akkor szeretkezz a paroddal amikor megkivanjatok egymast,ne gorcsosen! :-)

Minden jot! :-)

2014. máj. 8. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!