Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Itt bőgök a wc-n a véres...

Itt bőgök a wc-n a véres bugyimmal. Hogy lehet ezt kibírni minden hónapban?

Figyelt kérdés

Semmi menstruációs tünetem nem volt.

Ovuteszt szerint a peteérésem 10 napja volt! Hogy a viharba jött most meg? :'(

2014. máj. 8. 16:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
40%

Szia Kerdezo! Teljes mertekben megertelek teged! Hidd el nekem sem volt konnyu :( ne legy szomoru meg nem veszett el a remeny! Tenyleg ne gorcsolj ra! En is igy kezdtem aztan nem erdekel az egesz meg sincs baba de ennek meg is van az oka :( egy es fel eve probalkozunk. Nem olyan reg kiderult nincs tuszorepim. Szomoru lettem de kaptam gyogyszereket h sikeruljon a baba!

Ha egy ev utan sem jon ossze a baba en azt tanacsolom vizsgaltasd ki magad es a parod is!

Mindig van remeny :) :)

Elvezd az eletett, csinaljatok programokat. TUDOM nem konnyu nem gondolni ra.

Akkor fog jonni a baba amikor nem szamitasz ra :)

En nagyon drukkolok neked Kedves Kerdezo!!!!! :)

2014. máj. 8. 19:08
 22/31 anonim ***** válasza:
43%
Normális, ha az első hónapban sikerül, ha a hatodikban, ha a tizenegyedikben.. Átlag 1 év. Makk egészségesen, nekünk 11 hónap alatt sikerült. Szóval igen.... ez szerintem is túlzás.
2014. máj. 8. 19:49
 23/31 anonim ***** válasza:
Ha 10 napja volt ovud, ez nem beágyazódási vérzés? Rendesen megjött vágu csak vérezgetsz?
2014. máj. 8. 21:32
 24/31 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom...2 napig barnáztam, tényleg ultrakevés volt.

De ma meg már élénkpiros színe volt, bár így se sok a mennyisége, viszont gondolom holnapra erősödni fog... :(

2014. máj. 8. 22:11
 25/31 anonim ***** válasza:
78%

Drága 20-as válaszoló!

Ne papoljál a toleranciáról, miközben más reménytelen próbálkozásairól úgy beszélsz, mintha egy darab rongyról diskurálnál éppen. Az a tolerancia, hogy megsimogatod a SEMMIÉRT egy ismeretlen lelkét, máséba meg simán belegyalogolsz, ráadásul olyanokéba, akiknek tényleg lehet, hogy évek hosszú küzdelmének a része minden egyes sikertelen hónap. Undorító volt minden mondatod.

2014. máj. 8. 22:16
 26/31 anonim ***** válasza:
28%

Draga,kedves 25 os!

Kontraztam,ennyi.Masok meg,a kedves ezer eve probalkozok a kerdezo lelkebe gazoltak bele.Ez fair?Ahogy valaki mar irta,mindenkinek mas a tureshatara,a turelme.Igy nem kell elitelni azt,aki csak par honapja probalkozik es csalodik.Tudod lehet neki meg van eselye a teherbeesesre, hisz idobe van.Mig neked talan mar nincs eselyed,ha ezer eve nem sikerul.

2014. máj. 9. 10:56
 27/31 anonim ***** válasza:
45%
25-os vagyok! A harmadik gyerekunket varom. Az elso ot honap alatt, a masodik harom honap alatt, a harmadik az elso probalkozasra megfogant. Az elso terhessegem elott sem jutott eszembe bogni veres bugyiban a budin. Azt sem tudod, mirol beszelsz. Es meg mindig azt mondom, hogy undorito vagy. Sohasem tudnek mast ott megrugni, ahol neki a legjobban faj. A kerdezonek ez nem fajdalom, mert harom honap egyenlo a nagy semmivel. Ha meg tenyleg ennyire alacsony az ingerkuszobe, akkor mi lesz majd vele siro, hasfajos gyerekkel napi 3 ora alvas mellett? Abba meg majd be fog dilizni? Edes Istenem...Gondolkozz mar egy kicsit mielott probalsz tul nagyokat mondani!!
2014. máj. 9. 16:43
 28/31 anonim ***** válasza:
23%
25-ös!Nagyon helyes!Szívemből szóltál és jó is ez egy végszónak!Köszönöm minden jó érzésű nő nevében! :) Legyen az 1,2,3 akár évek óta próbálkozó!!
2014. máj. 9. 17:12
 29/31 anonim ***** válasza:
Türelem,és ne görcsölj rá,nem valami jó hogy minden hónapban ha megjön a mensid sirva fakadsz.ha ennyire rá görcsölsz nem jön,a stressz is gátolhatja.amúgy meg a 3hónap még nagyon kevés.ha majd 1évi probalkozas utan se jön össze,akkor mar kezdj aggodni talan
2014. máj. 15. 14:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell így leoltani a kérdezőt. Nem vagyunk egyformák, és mi az, hogy neki ez nem fájdalom? de jó, hogy egyesek el tudják dönteni egy ismeretlen nőről, hogy neki mi a fájdalom. Gondolom beleélte magát, és most csalódott. Majd nyilván túlteszi magát rajta, de nem értem miért kell itt nagyokos válaszokkal túlspilázni.
2014. máj. 16. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!