Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitség kéne! Lehet terhes?

Segitség kéne! Lehet terhes?

Figyelt kérdés
Hello! Az lenne a gond hogy a barátnőmmel együtt voltunk. Nem szexeltünk csak izgattuk igazából egymást.. Viszont megkértem hogy egyszer had dugjam fel neki a nemiszervem. Megengedte és csak egyszer hatoltam de egyből ki is húztam. Utánna még 10 percig ment a dolog és csak akkor élveztem el. Lehet attól terhes a barátnőm? Értelmes válaszokat kérnék.

2014. máj. 8. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen előfordulhat, az előváladék is tartalmazhat spermát.
2014. máj. 8. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Elég kicsi az esélye.
2014. máj. 8. 17:29
 3/7 A kérdező kommentje:
És mekkora lenne az esélye hogy legyen akkor előváladék?
2014. máj. 8. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt írtad nem szexeltetek, hát akkor ez mi volt????

Amúgy lehet terhes mert az előváladék is tartalmazhat spermát, a sperma meg nyilván szabadszemmel nem látható, tehát sosem veszed ezt észre. Ezért nem védekezés a megszakításos közösülés.

Védekezzetek a legelejétől fogva! Ne dugd be neki védekezés nélkül, amíg nem akartok babát!

Nem sok esélye van amúgy a terhességnek, de ez olyan, mint körülnézés nélkül átmenni az úttesten, vagy elütnek vagy nem....

hányadik napon voltatok együtt? mármint a ciklus eleje, közepe, vége? mert ez sem mindegy, bár peteérés bármikor lehet.

2014. máj. 11. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
esély a terhességre olyan 2%
2014. máj. 11. 17:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Körübelül a menstruáció után 5 nappal volt.
2014. máj. 11. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:

ha úgy érted, hogy teljesen elmúlt a menstruációja, akkot tételezzük fel 5 napig menstruál, amikor elmúlt utána 5 nappal voltatok együtt, így értetted amúgy?

tehát a ciklus kb 10. napján voltatok együtt, peteérés olyan 14. nap körül van, de a spermák 2 napig is életképesek, tehát lehet 2 nappal lekéstek a peteérésről. De függ hogy hány naposak a ciklusai, meg peteérés végülis előfordulhat bármikor, de általában köztes időben van.

Tehát necces a dolog, de nem valószínű, hogy baba lesz belőle, de tanuljatok a dologból, húzz gumit és úgy hatolj belé, vagy szedjen fogamzásgátlót és akkor csinálhatjátok gumi nélkül.

2014. máj. 11. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!