Segítség, meg fogok bolondulni, már 5ik napja nem tudom, h stressz, pms vagy terhesség miatt vagyok ennyire furcsán? Mi lehet velem?
minden nap írsz....van hogy napi 3 kérdés ugyanarról...
Meg fog jönni neked, volt halvány rózsaszínes folyásod, tuti hogy agyilag elhúzod a menzeszt...ismerek ilyet aki nem akarta hogy megjöjjön és 3-4 napot elhúzta így.
Már sokan írtuk neked hogy NYUGI!!!!!
17.31-es vagyok.
Tudom milyen nehéz hidd el. 3.babánk jött most össze :) De novemberben elvetéltem 5 hetesen :( Decemberben újból rágörcsöltem a témára de januárban nem. Most 16.-án nem jött meg, azóta 3 pozi tesztem van.
első 2 kisfiunk az első hónapban összejöttek. a 3.babával tavaly július óta próbálkoztunk. Novemberben elmaradt egy mandulaműtétem vérszegénység miatt!Másnap nőgyógyászhoz mentem és mondta hogy polipom van, műteni kell. Utána november 15.-én teszteltem pozit de 1 hét múlva elöntött a vér, elment.... Doki szerint a polip közbeszólt, amúgy is elvette volna a babát mert nem tudott volna fejlődni rendesen.... 2 hét múlva méhfeltöltésen voltam, azt mondta nem kell műtét, kitisztultam és még a polip is kijött...Mondom Hurrá!
Decemberben megjött rendesen. Majd 3x voltunk együtt összesen(dec.28, dec.30 és január 03.) és most nem jött meg. Nem agyaltam, csak megnyugodtam. Mondtam magamban ha jön jön.
Mióta próbálkoztok? Ne idegeskedj, mert a stressz hat az agyalapi mirigyre és az gátolja a megtermékenyítésért felelős hormonok termelődését. Nemhiába van nem egy olyan sztori hogy több évig próbálkozik egy pár, semmi eü probléma és mégsem jön....Mikor lemondanak róla és elgondolkoznak az örökbefogadásról akkor meg láss csodát terhes lesz a nő. Na ez magyarázza amit leírtam.
Neked is lesz babád ha eljön az idő.
Sok sikert neked és kitartást!!
Edina
megint én vagyok:
Mostmár én is kíváncsi vagyok, de tényleg. Nem hülyeség tesztelni, miért lenne az?
Kívánom neked hogy pozitív legyen.
Nekem a vetélés előtt volt ilyen barnás maszatolás féle hol több hol kevesebb. Remélem neked nem valami bajt jelez. Bár a dokim azt mondta, hogy a menzesz előtti barnázás ha 2-3 napig fent áll akkor az hormonproblémát jelent. Nekem nincs ilyen gondom, csak megkérdeztem tőle.
Reggel tesztelj ha addig nem jön meg normálisan. esküszöm drukkolok neked!!! :)
Edina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!