Segitseg! Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Szoval majus tizediken voltam egyutt a parommal,ovszer nelkul,de kivette a vegen,es mindez a mensim elott egy nappal volt. Masnap megjott,es ha jol tudom,akkor az esely eleg kicsi,ha a mensturacio elott vagyok egyutt valakivel,hogy teherbe essek. Ket het mulva csinaltam ket tesztet,es mindketto negativ lett. Viszont a napokban nagyon gyakran kell pisilnem,naponta talan hetszer is. Ezert kicsit beparaztam es vettem meg egy tesztet,ami szinten negativ lett. Szoval az egyuttlet utan harom het mulva is negativat mutatott. Harom nap mulva kell hogy megjojjon. Szerintetek mennyi az esely arra hogy terhes vagyok? Bunko kommenteket lecci mellozetek! Elore is koszi2013. jún. 5. 17:41
1/7 anonim válasza:
legközelebb mielőtt szétrakod a lábad egy csöppet használd a fejed de ne csak toknak...mit gondolsz idegen emberek jósok?vagy mi?amúgy ha 7szer kell pisilned sanszos hogy felfáztál vagy bekaptál egy laza húgyúti fertőzést plusz parázol is lehet így reagálod le...
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem sok az esélye neki,de azért előfordulhat. ha nem jönne meg esetleg csinálj még egy tesztet majd.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes.
Ez most bunkó komment?
4/7 anonim válasza:
Nem vagy terhes, de kérlek védekezzetek rendesen, mert így folyton izgulni fogsz és a felelősség és a következmények a tieid lesznek, a fiú meg majd odébb áll a bajban...
5/7 A kérdező kommentje:
Igen,tudom hogy nagyon meggondolatlan voltam,nem szoktam ilyet csinalni,most volt az elso alkalom,de meg is bantam...tobbszor nem akarom ezt atelni mert borzalmas.koszi a komikat
2013. jún. 5. 17:49
6/7 anonim válasza:
szerintem 99,9999999999999999% hogy nem vagy terhes.
A mensid előtt volt, és 3 hétre rá negatív a teszt.. szerintem ez gyakorlatilag lehetetlen, ne aggódj!!!
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom!:)
2013. jún. 5. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!