Megnéznétek az én tesztjeimet is? Tudom elég halvány, de bizakodhatom egy kicsit?
Figyelt kérdés
Elnézést azoktól akiknek már elegük van az ilyen kérdésekből, nem muszáj válaszolni. A többieknek pedig előre is köszönöm a válaszokat!
Mindjárt belinkelem a fotókat, az egyik vakuval, a másik anélkül készült.
2014. máj. 8. 13:27
11/21 A kérdező kommentje:
Igen, majd jelentkezem mindenképpen.
2014. máj. 8. 13:44
12/21 A kérdező kommentje:
Ezt meg az előbb csináltam, alig hiszek a szememnek! Annyi totál negatív teszt után... Olyan régóta szeretnénk már babát, remélem most végre jönni fog!
2014. máj. 8. 15:18
14/21 A kérdező kommentje:
Annyira izgatott vagyok! Ugye ez nem lehet fals eredmény? Milyen tesztet vegyek hétvégére ami biztosan nem csaphat be?
2014. máj. 8. 15:27
15/21 anonim válasza:
A digitális clearblue drága, de a legjobb!!!
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Vettem már párat belőle, eddig mindig mínusz jeles volt.
Mikor csináljam meg, hogy biztosan a jót mutassa?
2014. máj. 8. 18:08
18/21 anonim válasza:
Alakul :) nem kell 3000ft oa teszt! Nekem a nemvart elott a dm es teszt is mutatta szepen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!