Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue először halvány...

Clearblue először halvány pozitív, majd 2 nap múlva negatív? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:

2 dolog miatt.

Az első, hogy elképzelhető, hogy még nagyon korai a terhesség és nincs annyi HCG a szervezetben, hogy mindegy legyen, hogy mikor és milyen vizeletből csinálsz tesztet. Vagyis az első tesztnél a vizelet koncentráltabb volt (tehát pl. reggeli vizeletből volt vagy előtte több órával nem voltál pisilni), míg a második tesztnél nem volt annyira koncentrált a vizelet (nem reggeli vizeletből volt vagy előtte voltál pisilni).

A másik pedig, hogy elindult valami, amiből aztán nem lett semmi.

De azért még pár nap múlva csinálj újra tesztet.

2014. máj. 6. 14:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves 1. válaszoló, köszönöm a segítséget! Pár nap múlva tesztelek újra, és kiderül!!
2014. máj. 6. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
46%

Gratulalok az előző "okos vàlaszolónak" a stílusához !

Kedves kèrdező!

Nem tudom ugyanaz vagy e aki a napokban feltette a cb fotót,majd digitálissal - tesztelt?

Lattam azt a kêpet,sztem pozi volt.Nekem is ilyen volt.

Aztán màsnap halvànyabb majd megjött..

Lehet nâlad is elkezdődött valami,aminek idő elott vege lett!

Drukkolok,h ne így legyen,de az sosem jó jel ha egy teszt nem erősödik napról napra:-(

2014. máj. 6. 15:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Én sima Clearblue-val teszteltem csak, 2 napja és ma. Remélem, hogy pár nap múlva erősödni fog.. Úgy izgulok!!!
2014. máj. 6. 16:43
 5/5 anonim válasza:
Mi lett vegul veled kedves kerdezo?
2014. jún. 18. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!