Akkor velem elvileg minden rendben van? Vagy mégsem?
Figyelt kérdés
A ciklusaim 27-28naposak,az ovulációs tesztem mindig a 14.napon pozitív,a párommal ilyenkor voltunk megint együtt,de ma ismét megjött:(:(.Ha az ovulációs tesztem pozitív akkor az jelentheti azt,hogy velem minden rendben van? Vagy csak még többet kell próbálkoznunk? Vagy valami gond van valamelyikünkkel? Aki tud valami okosat az írjon csak. Köszönöm!2009. dec. 26. 20:30
11/11 anonim válasza:
azért mert pontosan 28 napos a ciklusod,és pontosan van pé-d,mindíg a 14. napon,az nem azt jelenti h minden rendben van.akár lehet átjárhatósági prolémád is,vagy bármi más.de az is lehet h minden rendben van.nekem soha nem volt pontos a cilkusom.jártam orvoshoz h nem sikerül teherbe esnem,minden rendben volt,mindkettőnknél.15 hónap próbálkozás után,spontán sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!