Akkor velem elvileg minden rendben van? Vagy mégsem?
Szió.
Hányadik ciklusnapokon szoktatok együtt lenni, milyen sűrűn?
én is pont ebben a cipöben járok, mi lassan 5 hónapja próbálkozunk, kipróbáltunk mindent: egyik hónapban naponta, másik hónapban 2 naponta sex, gyertyaállás, cickafark tea, terhesvitamin, mindenféle póz, C-vitamin stb. de most is úgy néz ki, hogy meg fog jönni. Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz összehozni...:( nödokinál voltál? 1 év próbálkozás után ajánlott elmenni, én azért nem tettem mert még szóba se állnak velem amíg nem értük el ezt az idöt..
21/L
Igen, érdemes lenne párodnál egy vizsgálat. Meddőségi központban is így kezdik mindig, mert ez egy egyszerű és gyors vizsgálat.
Egyébként érdemes kipróbálni a 3-4 napos önmegtartóztatást is. A doki nekünk most 5 naposat javasolt. Pedig páromnál minden rendben volt tavaly márciusban.
És azzal is egyetértek, hogy 1 év sikertelen próbálkozás után érdemes orvoshoz fordulni. Lehet, hogy valami nagyon apró dolgon múlik az egész.
Sok sikert!
Mérni kéne a hődet!Az ovu teszt önmagában nem elég!! Csak azt bizonyítja hogy van hormon ami a tüszőrepedést irányítja.Ettől még lehet hogy a pete nem tud kiszabadulni vagy lehet nincs is.Másrészt hiába minden ha a sárgatest hormon nem elég a ciklus második felében.Ha a 14.napon + az ovu teszt akkor 2-3 napon belül emelkedni kell a reggeli hőnek min.2-3 tized fokot és ezen a szinten kell maradnia a havidig.Valamint lehet a párodnak rossz a spermája.A spermiumok 3 hónappal korábban kezdenek el fejlődni és érni a herékben.Tehát ami pl.ma kijön belőle az már 3hónapja el kezdett fejlődni benne.
Ez a dolog sokkal bonyolultabb mint az mi gondoljuk.
[link] ezen az oldalon nagyon sok hasznos infót találsz és mielöbb keressetek fel egy jó nőgyógyászt aki tud segíteni nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!