Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor velem elvileg minden...

Akkor velem elvileg minden rendben van? Vagy mégsem?

Figyelt kérdés
A ciklusaim 27-28naposak,az ovulációs tesztem mindig a 14.napon pozitív,a párommal ilyenkor voltunk megint együtt,de ma ismét megjött:(:(.Ha az ovulációs tesztem pozitív akkor az jelentheti azt,hogy velem minden rendben van? Vagy csak még többet kell próbálkoznunk? Vagy valami gond van valamelyikünkkel? Aki tud valami okosat az írjon csak. Köszönöm!
2009. dec. 26. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy és mióta próbálkoztok?
2009. dec. 26. 21:27
 2/11 A kérdező kommentje:
21 vagyok, a párom 33 éves, lassan 1 éve:S
2009. dec. 27. 16:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szió.

Hányadik ciklusnapokon szoktatok együtt lenni, milyen sűrűn?

2010. jan. 2. 15:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Naponta,2naponta szoktunk együtt lenni.Most lesz 8-án peteérésem és úgy tervezzük,hogy előtte 3-4napig nem leszünk együtt.Érhetünk el így eredményt?
2010. jan. 2. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

én is pont ebben a cipöben járok, mi lassan 5 hónapja próbálkozunk, kipróbáltunk mindent: egyik hónapban naponta, másik hónapban 2 naponta sex, gyertyaállás, cickafark tea, terhesvitamin, mindenféle póz, C-vitamin stb. de most is úgy néz ki, hogy meg fog jönni. Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz összehozni...:( nödokinál voltál? 1 év próbálkozás után ajánlott elmenni, én azért nem tettem mert még szóba se állnak velem amíg nem értük el ezt az idöt..

21/L

2010. jan. 2. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
ja és nem biztos, hogy veled van baj, lehet, hogy nem elegek vagy lassúak a párod spermái. Szerintem érdemes öt is megvizsgálni.
2010. jan. 2. 18:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi egy év után mentünk el orvoshoz, és elösször a férjemet küldték el spermavizsgálatra. Azt mondták, hogy egyszerűbb kizárni a férfit elösször! Egyébként szerencsénk volt (már amennyire szerencse a szerencsétlenségben) mert kiderült, hogy a férjemnek herevisszérv tágulata van. Ezt megműtötték (fél órás műté, 2 nap kórház), és fél év múlva kiderült, hogy babát várok. Most már a 38. hétben vagyok!!!! Kitartás! Egyébként a férjed szerintem elmehet hamarabb is csináltatni egy spermavizsgálatot, ha megengedhetitek magatoknak, hogy magán orvoshoz menjetek, akkor egy urulógus megcsinálja.
2010. jan. 2. 18:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, érdemes lenne párodnál egy vizsgálat. Meddőségi központban is így kezdik mindig, mert ez egy egyszerű és gyors vizsgálat.

Egyébként érdemes kipróbálni a 3-4 napos önmegtartóztatást is. A doki nekünk most 5 naposat javasolt. Pedig páromnál minden rendben volt tavaly márciusban.

És azzal is egyetértek, hogy 1 év sikertelen próbálkozás után érdemes orvoshoz fordulni. Lehet, hogy valami nagyon apró dolgon múlik az egész.

Sok sikert!

2010. jan. 2. 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mérni kéne a hődet!Az ovu teszt önmagában nem elég!! Csak azt bizonyítja hogy van hormon ami a tüszőrepedést irányítja.Ettől még lehet hogy a pete nem tud kiszabadulni vagy lehet nincs is.Másrészt hiába minden ha a sárgatest hormon nem elég a ciklus második felében.Ha a 14.napon + az ovu teszt akkor 2-3 napon belül emelkedni kell a reggeli hőnek min.2-3 tized fokot és ezen a szinten kell maradnia a havidig.Valamint lehet a párodnak rossz a spermája.A spermiumok 3 hónappal korábban kezdenek el fejlődni és érni a herékben.Tehát ami pl.ma kijön belőle az már 3hónapja el kezdett fejlődni benne.

Ez a dolog sokkal bonyolultabb mint az mi gondoljuk.

[link] ezen az oldalon nagyon sok hasznos infót találsz és mielöbb keressetek fel egy jó nőgyógyászt aki tud segíteni nektek!!!

2010. jan. 2. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is ajánlom a babatervezők honapját. Amikor elkezdtem rendesen mérni a hőmet, nézni a méhnyakváladékomat (fontos, bár egyesek félnek tőle), a méhnyak helyzetét, akkor estem teherbe. (harmadik próbálkozásra). sok sikert!!!
2010. jan. 2. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!