Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi folsavat szedtetek...

Mennyi folsavat szedtetek teherbe esés előtt?

Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
400-ast. a mértékegységet igy nem tudom de abban a mértékenységbne kapható de van 200-as 400-as. elvileg a napi szükséglet a 200.
2014. máj. 4. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Semennyit.
2014. máj. 4. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Háromszor voltam terhes, de sem előtte, sem alatta nem szedtem semminyit, és mást sem.
2014. máj. 4. 15:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Mg-ban érdekelt,akkor az O,4 mg lesz,köszi a választ.
2014. máj. 4. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
én a Pharmaton maturelle terhes vitamint szedtem az első baba tervezésénél és most a másodiknál is azt szedem. szerintem ez a legjobb nézz utána az összetevőknek miben mi van. hát azért a folsav szerintem hasznos ilyen projektnél, de tény, hogy a helyes táplálkozást semmi se pótolja...
2014. máj. 4. 15:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazából vitamint azért nem akarok szedni,m PCOS-ám van és ki tudja mikor jön össze a baba, szedtem már pár hónapig,de miután nem jött össze sokáig a baba,a doki azt mondta,h hagyjam abba,úgyh most csak folsavat szedek.
2014. máj. 4. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:
folsavat sem kell midnig szedni. Én is PCOS-es avgyk és most iszom az inozitol port és amellé szedem a folsvat ez az olcsobb verziója az inofolicnak. Mi 5 éve vérjuk a babát szép is lenne ha 5 éve szednék mindent.... (elsö voltam)
2014. máj. 4. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen,ezért mondom,a folsavat igy magában csak max fél éve szedem,előtte volt a vitamin,de volt mikor semmit nem szedtem,mi még "csak" 18 hónapnál tartunk.
2014. máj. 4. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!