Miért van h 2 nappal ezelőtt a medi lab határozott + lett, s ma a hcg ami állítólag igen érzékeny, pedig -?
Figyelt kérdés
Azt hiszem mára nem várom de lehet h tegnapra?Nem tudom ugyanis h honnan számoljuk a 14 napot.Megnéznétek a görbém?
Egyelőre semmi tünetem nincs csak kicsit sűrűbb fehér folyás.
2009. dec. 25. 09:17
1/3 anonim válasza:
Sajnos én is így jártam:(A baba sajnos felszívódott,és 3 napi késés után elment:(
Medilab tesztet használtam.
Neked sok sikert,és kellemes ünnepeket!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Jól alakul, szerintem ma vagy a 14-napon, úgy gondolom, hogy jól húzta be a gép. Viszont a medi labbal kapcsolatosan nekem rossz tapaasztalataim vannak, de nincs veszve semmi, szúrkolok!
Az 1. válaszolónak is mondanám, hogy nem bizti, hogy baba volt, nekem is + at mutatott, más teszt viszont nem. Nem volt baba.
Kellemes ünnepeket!
3/3 anonim válasza:
Első vagyok!
Más tesztet is használtam.Sajnos elment a baba:(
Neked is kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!