Normális, ha két nappal a halvány pozitív teszt után az újabb teszt (ami már 10-es erősségű) még mindig halvány? Határozott csík ugyan, de halvány.
szia, én a nem várt utáni első nap 10essel halvány szintén határozott csík, ez kedd volt, ma 20assal teljesen ugyanolyan színű lett mint a kontroll csík,
de szerintem ami nálad van az is jó, milyen volt az első teszt?
első babámnál az általad leírt dolog volt kb egy hét múlva lett erősebb a csík ugyanazon a teszten
Ma vagyok a 34. napon, a ciklusaim 29-33 naposak szoktak lenni, (amúgy 29-31 nap, de az előző hónapban volt 2 nap késésem, most először). Akkor nem teszteltem, mert nem éreztem úgy, hogy teherbeestem volna, viszont mostanság egyfolytában szédülök, éjjel meg nem tudok aludni az émelygéstől, úgyhogy úgy gondoltam, hogy most tesztelek.
Szerintetek még pár napot számoljak rá, és akkor próbáljam újra?
És a One Step neked nem volt halvány?
Szia,
Holnap a 9. hétbe lépek:) Sajnos voltak gondok, begörcsöltem, véreztem, így itthon kellett lennem két hétig, és utrogestant használok. Mostmár minden ok. Mondjuk ez a gond nem függött össze ugyebár a tesztel. Nyugi, tuti, hogy várandós vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!