Ovu teszttel kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
Még sosem használtam ovu tesztet, viszont most szeretném kipróbálni. Milyen típusút vegyek? Reggeli első pisiből kell csinálni? Ovu közeledtével fokozatosan erősödni fog, majd miután megtörtént az ovu nem lesz már csík vagy fokozatosan halványulni fog?2014. ápr. 27. 22:39
1/3 anonim válasza:
DÉLUTÁNI vizeletből kell, lehetőleg minden nap azonos időpontban, előtte 2-3 órán át nem kéne inni (mondjuk szerintem ez pl. meleg időben kivitelezhetetlen). Elvileg mindig 2 csíkos lesz a teszt, mert mindig van LH a vizeletben, akkor számít pozinak, ha a tesztcsík ugyanolyan erős lesz mint a kontroll. A márkája szerintem mindegy, én netről rendeltem anno. Ha nagyjából rendben van a ciklusod akkor elég csak kb. a 10. naptól csinálni ovuig.
2/3 anonim válasza:
Ez nem igaz hogy mindig ván 2 csík, legfeljebb akkor ha nagyon érzékeny tesztet veszel, de az ebben nem jó mert fals eredményt hozhat. Negatívból indul és fokozatosan erösödik aztán újra halványodik és el is tünik!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 28. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!