Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A luteális szakaszba a 11....

A luteális szakaszba a 11. napon leesett a hőm 3 nap múlva nem kéne hogy megjöjjön, ezek szerint nem is fog?

Figyelt kérdés
[link]
2008. júl. 27. 05:50
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Én is drukkolok neked!!!!!!:)))))
2008. júl. 27. 12:19
 12/33 anonim ***** válasza:
holnap is beteszed a görbéd, hogy lássam mizu veled?Én is beteszem neked!!!!
2008. júl. 27. 13:44
 13/33 A kérdező kommentje:
Oké!Ugyan ebbe a kérdésbe teszem be !Ok. Holnap 8-tól dolgozom ugy hogy elötte már fent lesz!Te is küld akkor!
2008. júl. 27. 13:49
 14/33 A kérdező kommentje:
Gondolom te is szoktad nézegetni a högörbéket!? [link] Hát igen végül is bármi előfordulhat,főleg ha megnézed az utolsó görbét!!!!!!!:))))) Jól van na, csak reménykedek!!!
2008. júl. 27. 14:12
 15/33 A kérdező kommentje:
Nézd meg a terhesgörbék szokatlan hőmérséklettel!
2008. júl. 27. 14:16
 16/33 anonim ***** válasza:

háhhhááá...és ezt is találtam...):)

"A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza"

félekfélefélek...nem akarok csalódni, olyan rossz , nem bírja ki az ember...

2008. júl. 27. 18:09
 17/33 anonim ***** válasza:

jajj,te poénból,vagy kívácsiságból nem szoktad napközben mérni?Én csak azért szoktam,mert ha napközben is ilyen alacsony,akkor tui mensi,nekem ez tuti,viszont most 37,4 volt...mondjuk ez nem mérvadó,meg én szoktam a legjobban hangoztatni,hogy ne mérjünk napközben,mert baromság...de ha mensi van,akkor is alacsony napközben nemcsak reggel...legalábbis nálam

neked most mennyi?

2008. júl. 27. 18:28
 18/33 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is olvastam,csak nekem a 6. napon is leesett ha megnézed és aztannak tudtam be,mert utánna meg ment fel.Na de most megint leesett!Szerintem nekem ebböl mensi lesz!Te jobban állsz mert csak a 9. napon ment le egy kicsit.Az talán a közepe de a11. nap?ÉRTED!!Na mindegy.Néha npközben én is mértem mindig 37.1 volt de most 37.3!!Na ilyenkor mi van?Már teljesen meg vagyok zavarodva!NEM BÍROM!!!!!!!
2008. júl. 27. 18:48
 19/33 A kérdező kommentje:
Ja!Na de azért láttad azokat a szokatlan görbéknél hogy másnak is 2 szer esett le a hője.Sőt másodikra valakinek a 9. valakinek meg a 11. napon!!!!A lényeg az hogy holnap fel-fel-és fel kell hogy menjen!!!!Nem vagyunk egy kicsit már betegesek?!!:))))Bocs hogy többesszámba írtam,de én néha már azt érzem (magamról)!:)))))Vagy ez NORMÁLIS!!!!!
2008. júl. 27. 18:58
 20/33 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mennyi szokott lenni mensi alatt a hőm mert hüvelybe mérem és akkor....hmhmhm!
2008. júl. 27. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!