A luteális szakaszba a 11. napon leesett a hőm 3 nap múlva nem kéne hogy megjöjjön, ezek szerint nem is fog?
szia én is így vagyok...nekem itt a görbém...sajna az átlaghőm nem vals, mert nem mértem a ciklus elejében, kb 36,3-36,4 szokott lenni az átlag.
én ma 9 nappal vagyok a pé után és nagyon reménykedem, hogy felmegy holnap reggel, mert ha nem, akkor mensi lesz...szóval neked is ha felmegy holnap reggel, akkor lehet baba, de ha nem, akkor mensi:(:(
ja és elvileg a beágyazódási napokban vagyunk mindketten és azmiatt is leeshet....
holnap is tedd be a görbéd, hogy mit mértél!!!!KÍVÁncsi vagYOK
a holanpi hőből azért sokmindent megtudunk majd
ha lejjebb esik a mainál, vagy kb ugyan itt marad, akkor mensi lesz belőle, viszont ha visszaugrik magasabbra...pl 36,8 ra vagy afölé és 2-3 napig ott is marad akkor a beágyazódás miatt eshetett le és lehet baba..nagyon drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!