Évek óta próbálok teherbeesni, most sikerült, de valami baj van, lehet, hogy elveszítem. Vérezgetek és nem valami magas a hcg-m. A korai szakaszba van a terhességem, még nem látszódik, a doki sem bíztat a vérzés miatt! Túl lehet ezt élni valahogy?
Mindent túl lehet élni. Ha nem sikerül, akkor majd a következő biztosan fog, csak ne idegeskedj. Minden második nő életében történik terhességmegszakadás, olyan amiről tud, és olyan is amiről nem. Az megtermékenyülés és egyedfejlődés annyira bonyolult és összetett folyamat, millió helyen elbukhat a dolog, nem véletlenül van az, hogy a gyermek maga a CSODA!
A természet pedig tudja mit csinál! Bármikor is lesz, szép terhességet, boldog babázást kívánok!
ha doki már igazolta hogy terhes vagy.. akkor a korai vérezgetésre ad majd Duphastont..sárgatesthormon pótlást..
ha van hcg akkor babaügy van, nem? szerintem megvárja a szívhangot aztán cselekszik..nyugi!
én a teszt után egy héttel vérezgettem és kaptam gyogyit... és tök normális terhességem volt!
ha most nincsen baba akkor rá kéne nézni miért nem sikerül..
A legelső ultrahangos vizsgálat alkalmával az a legfőbb feladat a terhesség megállapításán kívül,hogy kizárja a méhen kívüli terhesség lehetőségét.Nem volt még ultrahang?Mifelénk ezt rögtön a vizsgálat után,sőt néha előtte megcsinálják.
Ha ennyire elején vagy a terhességnek,még sajnos bármi lehet,de én nagyon bízom benne,hogy minden rendben lesz. Ha viszont mennie kell,akkor most menjen,ne a későbbi szakaszban,akkor sokkal nagyobb a fájdalom.
gondolj arra h ha az a baba egészséges úgyis veled marad ha meg elmegy annak biztos oka van és még jobb ilyenkor mint később hidd el mindennek megvan a maga miértje.
biztosan nagyon nehéz én már 3 éve próbálok teherbe esni és ha sikerülne tudnám h addig amíg meg nem születik mindíg ott lesz az a ha elvetélek kérdés
annyira sajnállak de ha már régóta próbálsz teherbe esni akkor fogd fel úgy h most végre sikerült és ha elveszíted akkor több erővel kell felálnod és tovább harcolni a következő babáért
de meglátod addig amíg nem görcsöl a hasad minden rendben lesz
ilyenkor még a szervezeted emlékszik a mensire és lehet h ezért vérezgetsz
bocsi a hosszú papolásért
24L
8:20AS VAGYOK.eZT NEM TUDTAM.tehát az UH még nem mutatja ki a terhességet,de a hormonok már jelzik?Megkérdezhetem,mikor volt az utsó mensid?
Pici vérezgetés még nem a világ vége,de tudod így az elején ... szerintem senki se merne bíztatni.
nem semmi anim keresztül mész! akkor kívánok neked egy szép nagy petezsákot benne egy pici babát és egészséges terhességet.. de az előttem szólónak igaza van.. jobb a nyugalom 9 hónapon át.. ha ez a picurka rossz helyen van, időben lehet lépni, és a vezetéked sem sínyli meg. ha jó helyen van és kicsit vérzel azt kezelni lehet .. ez lehet utsó mensi is.. szerintem most kicsit ne agyalj.. a dokid figyel rád.. ha most nem jött össze mégsem akkor ismét neki kell állni.. annak tudatában hogy sikerülni fog!
drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!