Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt sem tudom mikor tesztelhetek?

Azt sem tudom mikor tesztelhetek?

Figyelt kérdés

Marc 25 jott meg az inofolicnak koszonhetoen.

Huvely ultrahangon latta a Doki aprilis 13 hogy volt erett tobb tuszom is a legnagyobb 14 mm volt.tegnap delutantol egesz estig olyan eros mindjart megjon erzesem volt hogy ketto algopirin es ketto nospa nemallitotta ki.viszont ma regel ota mintha elvagtak volna csak kremes folyasom van.

Szerintetek mikor teszteljek.nagy segitseget jelent szamomra a valaszaitok.

2014. ápr. 22. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Ha április 13 án látott az orvos 14 mm tüszőt az még nem érett max 20 mm de minimum 19 mm az érett tüsző mérete.Naponta kb 2 mm nől.Tehát kb 16 án volt ovulációd.A beágyazódás kb 12 nap.Ami azt jelenti h kb 28 ra fejeződik be a te esetedben ha volt pete a tüszőben.28 után tesztelj előbb nem érdemes.Algopirint pedig ne szedj mert befolyásolja a peteérést és a magzatnak sem tesz jót.Minden jót neked!
2014. ápr. 22. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Még odébb. Jóval odébb.

Fogantatástól kell min. 14 nap a 25 mlu/ml-es tesztnek, 13-án pedig még nem is volt ovud, csak készülőben.

Ha feltételezzük, hogy aznap megtörtént, akkor is legalább 27-ig kellene várnod.

2014. ápr. 22. 15:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom a gyors valaszt .

Viszont most megint elkezdodott ugyan az a fajdalom mit tegnap .azt elfelejtetem h melleim is fajnak ellege .lehet megfog joni?

;-(

2014. ápr. 22. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!