Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek esélyes a dolog?

Szerintetek esélyes a dolog?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van már egy kislányunk, és már amikor őt terveztük is használtam ovu tesztet, valamint figyeltem a ciklusomat. Ő a 3. hónapban megfogant.

A tesóval ez az 1 hónapunk. Szombaton volt pozitív az ovu tesztem, ma reggel elég sok nyákot tapasztaltam, ami délutánra már barnás nyákká változott. Hétvégén sajnos nem tudtunk együtt lenni, csak pénteken délután. Ha esetleg ma hajnalban történt a tüszőrepedés, akkor a pénteki együttlétből még van esély babára. Tisztában vagyok azzal, hogy még ha minden klappol is, akkor sem 100%, hogy megfogan a baba. Pusztán csak az érdekelne, hogy esélyes lehet-e a péntek, vagy még ma??? :)

2014. ápr. 21. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Pénteki együttlétből szerintem esélyes a spermák 1 pár napig életbe maradnak :)Szeretkezzetek 2-3 naponta és amikor csak jól esik!! :) Nagyon drukkolok neked!!!
2014. ápr. 21. 20:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, és a drukkot! :)
2014. ápr. 21. 20:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy hímivarsejt 48-72 óráíg is képes a megtermékenyítésre.
2014. ápr. 22. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!