Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyes még a dolog szerintetek?
Figyelt kérdés
7 hónap után szakított velem a barátnőm, azzal az indokkal, hogy már nem minden ugyan olyan! Szépen váltunk el, meg is köszöntük egymásnak a boldog perceket! Ennek már 3 hete, de tegnap ráírtam és igencsak érdeklődött utánnam. Mivel még mindig szeretem, vissza akarom őt kapni. Szerintetek van esélyem, ha ennyire érdeklődik és egy találkába is benne lenne? Esetleg ha majd találkozom vele, egyből elmondhatom neki, hogy még szeretem? Segítsen egy olyan légyszi akinek sikerült visszaszereznie az exét, de végül is bárkit meghallgatok. :) Nem érdekelnek az olyan hozzászólások, hogy hagyjam a francba meg csak a káposzta jó felmelegítve meg ilyesmik!! Csajok nyugodtan írhattok, hogy mi az ami igazán megérintene egy ilyen helyzetben. Előre is köszönöm! :)2012. nov. 25. 08:09
1/8 anonim válasza:
van esélyed,barátnőd is szerelmes beléd 3 hét után. barátnőd is ugy érez,meg azt akarj tőled,amit te ő tőle
2/8 A kérdező kommentje:
Miből gondolod ezt? :)
2012. nov. 25. 08:27
3/8 anonim válasza:
Gondolom onnan, hogy érdeklődik irántad. De ha vissza akarod szerezni, szerintem még várj vele egy kicsit, hagyd ülepedni a dolgokat, elvégre még egy hónapja sincs a szakításnak! Egyelőre még inkább azon dolgozz, hogy továbbra is jó legyen a kapcsolatotok, aztán szerintem nincs akadálya annak, hogy visszakapd.
4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! :)
2012. nov. 25. 12:39
5/8 anonim válasza:
Ezt még valóban helyre lehet hozni főleg hogy még szeretitek egymást! De vigyázz az exeddel mert lehet hogy csak szimplán érdeklődik hogy azóta hogy vagy mit történt veled! Valóban adj 1kicsit a dolognak hogy ülepedjen ez ki fog alakulni nálatok szépen ha folyamatosan beszélgettek és keresitek a másikat és csak tényleg azon fogod magad kapni hogy már találkozgattok..elcsattan egy csók stb...mindenesetre szurkolok nektek!:)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. nov. 25. 13:16
7/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom hogyan kéne vele viselkednem! :/
2012. nov. 25. 13:25
8/8 anonim válasza:
Add magad úgy ahogy megismert téged a kapcsolatotok elején!Azt hogy hogyan viselkedj vele azt az adott helyzetben tudni fogod mert te ismered igazán hogy milyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!