Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felvidítanátok kicsit csajok?

Felvidítanátok kicsit csajok?

Figyelt kérdés

Elszomorodtam mára nagyon,mert negatívat teszteltem.Holnapra nem várom de annyira bíztam benne,hogy ma már mutat valamit.

Tünete nincs annak,hogy meg akarna jönni,viszont olyan érzésem van mint aki bepisilt mert nagyon vizes folyásom van ami teljesen átlátszó.Ilyenem nem szokott lenni mensi előtt.Jajjj azt hittem a nyuszi hoz egy pozitív tesztet.De sajna nem.

2014. ápr. 21. 11:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem peteeres utani 18-19.napon volt halvany a tesztem. Majd irjatok le mi lett :) 8as voltam.
2014. ápr. 22. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
En mosz voltam pisilni es ilyen barnas rozsaszines volt mikor kitoroltem :((( nagyon szomoru vagyok :(( sztm legkesobb hlnp megjon :(( ez nem a mi honapunk volt parom is nagyon letort..sose kesett eddig meg ezek a tunetek amik vannak..nem ertem. Nektek tovabbi drukk :))
2014. ápr. 22. 12:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyes voltam*
2014. ápr. 22. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!