Gabriel tesztet kicsit eláztattam, az eredmény pozitív, szerintetek érvényes így?
lefényképeztem,de nem olyan fényképen,mint valóban...felesleges felrakoni,de a párom is egyértelműen látja :-) csak nem merünk örülni,mert volt már vetélésem,és nemakarok előre inni a medve bőrére...
Másrészt meg nagyon görcsölnek a petefészkeim,ami nemhinném,h normális terhesség alatt,mert ha csak a méhem görcsölne,akkor okés,h tágul a méh,de most a petefészkeimmel együtt..és félek,nehogy méhen kívüli legyen,azt nemélném túl...
De szinte legtöbbször csak ott görcsöl elég erőset,de amikor anno terhes voltam,csak a méhem görcsölt....tudom,h minden terhesség más...de annyira félek,nemakaorm elveszteni ezt a babát,évek óta nemjött össze,és most csakis azért sikerült mert elkezdtem e vitamint szedni,mert nagyon vékony a nyálkahártyám,éshogy megvastagítsa...tudom,h sokan nem hisznek benne,h használ,de tessék,itt vok én példának...
Szval akkor tényleg ne ijedjek meg a petefészeknél való görcsök miatt? lehet hogy a méhszalagok nyúlnak? jajj,még orvoshoz sem merek elmenni,neh nelegyen szívhang....
Csináltál újat?
Nekem a 3.terhessegemnel volt ez,majdnem a 7.hetig eltartott.
Magneziumot szedjél,de nekem a dokim meg a nospat is mondta,a nagyon kellemetlen görcsökre.
Ne izgulj nem lesz baj!
Igen,csináltam,és a második is pozitív :-)
Kezdem már felfogni,h terhes vok :-)
Köszönöm A jó tanácsokat,sztem kedden megyünk dokihoz,akkor már majdnem 6 hetes leszek,remélem lesz szívhang,előzőnél nemvolt...később sem sajna,és nagyon bennemvan,nehogy megint ez legyen.,de próbálok jóra gondolni,éS A PÁROM IS TELJESEN ODA VAN :-)
holnap veszek is terhesvitamint :-)köszi csajok
nektek am. macerás volt a terhességetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!