Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felvidítanátok kicsit csajok?

Felvidítanátok kicsit csajok?

Figyelt kérdés

Elszomorodtam mára nagyon,mert negatívat teszteltem.Holnapra nem várom de annyira bíztam benne,hogy ma már mutat valamit.

Tünete nincs annak,hogy meg akarna jönni,viszont olyan érzésem van mint aki bepisilt mert nagyon vizes folyásom van ami teljesen átlátszó.Ilyenem nem szokott lenni mensi előtt.Jajjj azt hittem a nyuszi hoz egy pozitív tesztet.De sajna nem.

2014. ápr. 21. 11:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

nem várt előtt nem érdemes tesztelni. még barmi lehet. sok mindentől függ..mikor fogant a baba h termeli a HCG-t a szervezeted..ha nem jön meg tesztelj.

nekem tegnap kellett volna megjönnie és a teszt negatív :S pisilési ingerem van émelygek de nagyon mellbimbóm érzékeny megjön érzésem van egy minimálisan..szinte biztos vagyok a babában mert ismerem magam csak kell még idő amig a HCG lesz annyi h érzékelje a teszt :) valakinek nem várt után 4-5 nap mire kimutatja. amig nem jön meg van remény :) megy a drukk :))

2014. ápr. 21. 11:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi Zsani,reménykedek benne,hogy sikerült.Megy a drukk neked is.Legyünk sikeresek :D
2014. ápr. 21. 12:13
 3/13 anonim ***** válasza:
én szerdán reggel tesztelek ha nem jön meg, írom h mi lett :) te is írd majd :D
2014. ápr. 21. 12:24
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát nem is tudom teszteljek e.Holnapra nem várom de a mai is negatív.Nem is tudom mikor kellene tesztelnem.Szerinted?

Drukkolok neked,hogy pozitív legyen :-D

2014. ápr. 21. 12:29
 5/13 anonim ***** válasza:

Simán lehet még baba ha nem jön meg a menstruációd!!

Fel a fejjel!! Megy a drukk!!!!

(én 4 nap múlva nem várom ;) )

2014. ápr. 21. 13:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Penteken vagy szombaton tesztelj szerintem :) ha addig persze nem jelentkezik :) nagyon nagy drukk :))
2014. ápr. 21. 13:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi csajok a drukkot! :-D hát olyan majdnem hasfájásom van.Nem sok reményt fűzök hozzá.De amíg nem jön meg nem adom fel a reménykedést.
2014. ápr. 21. 14:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nekem 4nap keses utan is nagyon halvany pozitiv volt. Szoval valtozo. Csak a melleim lettek nagyobbak.(2meret). A tobbi tunetem 1hetre ra jelentkezett. Alando megjon erzes,furcsa hanyinger,hanyas nincs,erzekenyseg nincs,kivanossag sem. Semmi :) parom ezert bizik a fiuban. :) Szoval tunet nelkul is sztem erdemes megvarni,h kessen legalabb 1-2napot. Sok szerencset csajok:)
2014. ápr. 21. 22:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nekem sem volt semmi tünetem az elején, de szó szerint 0!!

A második babánál volt ez a barnázás és semmi más.

6. hét körül kezdődött a "java" :D

Kislánnyal 12. hétig émelyegtem leginkább este majd szinte semmi a végéig,

Fiammal 16. hétig sokszor egész napos émelygés, egész terhesség alatt extra sav, hol itt-hol ott fájt...sokkal jobban megviselt!!!

2014. ápr. 22. 06:09
 10/13 anonim ***** válasza:
8ss akkor nagyjabol egyezunk mert nekem is eleg lassan termeli a hcg t a szervezetem :)) 2 napja kesik nekem eleg sok tunetem van ..lehet csak inkabb csutortok reggel tesztelek nem akarok tobb negativ tesztet latni :(
2014. ápr. 22. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!