Lehet terhességi tünet, hogy kellemetlen a szex? Bizonyos pozícióban éles hasi fájdalommal jár?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 22:17
2/5 anonim válasza:
Szerintem sem.Nekem akkor van ilyen amikor fel vagyok fázva.
3/5 anonim válasza:
Alapból azt mondanám hogy nem, de 4 hetes terhesen eléggé fájt hátulról és utána picit véreztem . azt hittem meg fog jönni. de aztán mégsem :-) de lehet h nincs összefüggés
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
9-e óta próbálkozunk élesben, előtte megszakításal védekeztünk. Késik, de nem rendszere nekem, így májusig várok a teszttel.
Annyi viszont igaz, h nem szokott fájnis semmilyen pózban. S felfázva sem vagyok, mert akkor iszonyú kínjaim vannak.
2014. ápr. 19. 22:42
5/5 anonim válasza:
Én sem tudom, h van-e összefüggés a kettő között, de mikor még nem is tudtam, h babát várok, olyan 3 hetes lehettem, a párommal való együttlét alatt, egy alkalommal kegyetlenül erősen belehasított a szúró fájdalom az alhasamba. Utána nem is tudtuk folytatni, már majdnem elindultunk az ügyeletre. Tényleg nem tudom, h ez a babától volt-e, vagy mástól, minden esetre megy a drukk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!