Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Végre sikedült...

Terhes lehetek? Végre sikedült? Vagy ez most mi?!?

Figyelt kérdés

Érdekes az én történetem, elmesélem röviden.

2013 áprilisában megkaptam a Depo p. nevezetű fogamzásgátlo inekciot utána juliusba kaptam a következőtt utána kaptam volna egyet októberbe de azt már nem adatam be...nos az abbahagyása után januárba jött meg legelöször pecsételő vérzés volt 2-3 napig nem az a nagyon erős mensi amit vártam volna..ez 2 hónapon keresztül így ment...most viszon helyre állt a mensim (szerintem) nem 28 napos hanem 20 de 20 napra pontosan megjön 2 hónapja...most voltam fél idönél és pont együtt voltunk a páromal a végén azt vetem észre hogy ilyen gumis váladék jött belőlem ki hétfön volt a félidő ..de viszon most szúr a hasam mintha megakarna jönni ...tegnap meg fehér szagtalan folyásom volt..mi lehet ez ..? Beágyazodás?? Sikerült talán a baba ?..

2014. ápr. 17. 07:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért..teloról írtam
2014. ápr. 17. 07:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha jól ertem utolso 2 alkalommal 20napra jott meg?

Az nagyon rövid ciklus,a lutealis fazisnak hosszabbnak kene lennie a beagyazodas miatt.Azt hiszem 24-25 az minimális ciklus hossz.

A tuneteidrol nem tudom mi lehet,pontosan hany nappal lehetsz pé utan?

2014. ápr. 17. 08:00
 3/5 A kérdező kommentje:
2 :-)
2014. ápr. 17. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a felidos nyakos folyas lehet.
2014. ápr. 17. 08:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szio, ha peteeres utan 2 nappal vagy akkor meg meg el sem kezdodott a beagyazodas. Meg barmi lehet. Sok sikert! :-)
2014. ápr. 17. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!