Terhes lehetek? Végre sikedült? Vagy ez most mi?!?
Érdekes az én történetem, elmesélem röviden.
2013 áprilisában megkaptam a Depo p. nevezetű fogamzásgátlo inekciot utána juliusba kaptam a következőtt utána kaptam volna egyet októberbe de azt már nem adatam be...nos az abbahagyása után januárba jött meg legelöször pecsételő vérzés volt 2-3 napig nem az a nagyon erős mensi amit vártam volna..ez 2 hónapon keresztül így ment...most viszon helyre állt a mensim (szerintem) nem 28 napos hanem 20 de 20 napra pontosan megjön 2 hónapja...most voltam fél idönél és pont együtt voltunk a páromal a végén azt vetem észre hogy ilyen gumis váladék jött belőlem ki hétfön volt a félidő ..de viszon most szúr a hasam mintha megakarna jönni ...tegnap meg fehér szagtalan folyásom volt..mi lehet ez ..? Beágyazodás?? Sikerült talán a baba ?..
Ha jól ertem utolso 2 alkalommal 20napra jott meg?
Az nagyon rövid ciklus,a lutealis fazisnak hosszabbnak kene lennie a beagyazodas miatt.Azt hiszem 24-25 az minimális ciklus hossz.
A tuneteidrol nem tudom mi lehet,pontosan hany nappal lehetsz pé utan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!