Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Párommal már 3 hete csak úgy vagyunk, hogy idebuszozik, feljön hozzánk és csak ujjaz.Nem kérdeztem tőle, hogy előtte kiverte e magának, de gondoltam megmossa, készülődik, idebuszozik, míg felsétál hozzánk, addigra csak nem marad semmi az ujján. Ma kellene megjönnie, de mindig előbb szokott, mint ahogy kiszámolom,de tegnap nem jött meg. Ovulációmat is kiszámoltam kb. milyen napra eshet,csak pár nappal később lett folyásom, és nem éreztem alatta petefészekszúrást, pedig szoktam. Melleim meg vannak duzzadva, de kevésbé fájnak, a derekaim is úgy fájnak, ahogy szoktak. Viszont a bal petefészkem szúr, és az alhasam is úgy fáj, mint amikor már a mensi végén járok.

Félek, mert előzményeket végiggondoltam, csak nem lehet abból baj. Vagy mégis? Nem szeretnénk még most babát.

2014. ápr. 13. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ujjazástól nem leszel terhes .. De azért még mielőtt nekiálltok,közvetlen nem mos kezet a párod? Azért még odautazik hozzátok millió dolgot megfog és hát sztem mondanom sem kell mennyi bacival kerül kapcsolatba, és az azért elég rémisztő, sőt számomra undorító is lenne ha kézmosás nélkül ujjazna a pasim.
2014. ápr. 13. 08:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Megmossa, mindig. Csak inkább azt akartam most kiemelni, hogy miután kiverte, azután megszokta.

De tényleg köszi! :)

2014. ápr. 13. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor sztem kizárt h terhes vagy.. Ne stresszelj és hidd el h hamar meg fog jönni :)
2014. ápr. 13. 09:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Próbálok.:)

Köszi! :)

2014. ápr. 13. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!