Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ciklusom 29-34, április 6-án nem védekeztünk, az utolsó vérzés márc. 24-én volt, azóta sokszor nyomást érzek a bal petefészkemben, most fel is vagyok fázva, nagyon kellemetlen, de remélem múlik, a melleim érzékenyebbek, fáradékony vagyok, tegnap egész nap fájt a fejem, pár csepp vér is jött az elmúlt két napban, elvileg a hét végén vagy azutáni hét első felében kellene megjönnie...de nincs hányingerem, a teszt negatív, bár még lehet, hogy nagyon korai.2014. ápr. 15. 15:11
1/1 anonim válasza:
Április 6.-án voltatok együtt, mivel nem is tudjuk mikor volt az ovu max 9 dpo-n lehetsz (ovu utáni napok száma). Ekkor még a nők 90 %-ának nem mutat a teszt semmit. Lehetsz terhes, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!